avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... as dori un sfat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

as dori un sfat

eram angajata la o firma pe post de gestionar.in data de 17.06 seful ma chemat si mi-a spus sa-mi fac lichidare la zi ca nu sunt capabila sa fac vanzari asta dupa 3 ani de zile.daca nu am fost de acord mi-a luat cheile mag si mi-a spus sa plec.am fost la itm unde am depus o sesizare cu ce s-a intamplat.si cu orele suplimentare si neplatite si sambete.ei au fost anuntati iar in momentul cand azi a venit controlul ei aveau pontajele si totul la punct.mi-au spus ca eu nu m-am prezentat sa-mi fac preavizul de care nu stiam.in 3 ani de zile nu stiu daca am semnat de 12 ori statu de plata.ce pot sa fac fiindca in conditiile astea nu mai pot sa ma duc sa lucrez la ei dupa ce m-au jicnit si dupa ce au aflat de itm.eu am nunta peste 2sapt si cred ca si acesta a fost un motiv ca sa nu-mi dea concediu
:sorry::sorry::sorry:
Cel mai recent răspuns: FLORIN VASILIU , Consultant resurse umane 07:40, 22 Iunie 2010
~ Conținut șters la cerere ~
E bine sa va prezentati la serviciu ca sa puteti beneficia de somaj, nu trebuie sa va dati demisia sau sa incetati raportul de munca cu acordul partilor;
Nu inteleg ce inseamna ca v-ati facut lichidarea? Sa inteleg ca v-ati dat si demisia ?Ati semnat vreo cerere de incetare a activitatii? E important sa precizati
In rest daca ei au toate actele lucrate la zi si corect ,ramane sa va incasati banii la zi.E bine sa ne precizati exact ce ati facut. Daca nu v-ati efectuat concediul pe anul trecut sau pe anul acesta,trebuie sa cereti banii pt concediul de odihna.
Este clar ca nu mai puteti avea relatii de munca sanatoase cu acest angajator, problema este sa lamuriti repede lucrurile, deoarece aveti o gestiune si dupa incheierea CIM dvs. sa nu va treziti ca ati lasat in urma vreun prejudiciu, se uziteaza in aceste vremuri de astfel de "oportunitati" din partea angajatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu demisia la locul de munca andreeahorghidan andreeahorghidan Buna ziua! Am si eu o problema in legatura cu o demisie de la locul de munca. Deci..... Mama a lucrat la o firma in comert ca vanzatoare. Avea aproximativ 2 ... (vezi toată discuția)
Concediere disciplinara elmiplant3 elmiplant3 daca sunt angajat la o firma.si de 6 luni nu mi-au oferit contract de navigatie ci doare salariu in lei la uscat de 500 ron. si acum am gasit o firma sa plec ... (vezi toată discuția)
Demisie varg varg Buna, O cerere de incetare a activitatii cu art.55 lit b si un act aditional conform caruia compania imi ofera salarii compensatorii - odata semnate ... (vezi toată discuția)