Am prin contract de intretinere un apartament lasat de parintii mei, eu mai avand o sora, tatal meu a decedat iar mama este bolnava de alzhaimer cu pensie si locuieste cu sora...va rog sa-mi spuneti daca eu pot vinde apartamentul si in ce conditii ?
Va multumesc !!!
Mai exact ma interesa daca imi trebuieste semnatura sorei mele, pt a vinde apartamentul, avand in vedere boala psihica a mamei (alzhaimer), si daca sora mea ar putea sa deschida actiune pentru rezolutiune sau reziliere (nu sunt jurist) a contractului de intretinere facut de parinti acum 6 ani, mentionez, tata decedat in 2008.
Va multumesc !
Da, eu ma achit de obligatii fata de mama ramasa in viata, dar cum pot, pentru ca dansa locuieste cu sora mea in ap. parintilor si nu am acces permanent acolo......
Va rog, astept un raspuns....multumesc foarte mult !
Stiti ...cand mai am timp sa-mi savurez cafeaua de dimineata mai scriu cate un sfat pe forum crezand ca fac cuiva un bine.
Dar, la o privire mai atenta, ceea ce doriti dvs. de la noi suna cam asa: nu ma sfatuiti si pe mine pe gratis cum sa las fara acoperis deasupra capului o mama bolnava de alzhaimer, pe care m-am obligat sa o ingrijesc?
Succesiune
Tatiana44
Buna ziua,
Sunt interesata sa aflu ce trebuie sa fac in urmatoarea situatie: sunt singura mostenitoare a mamei mele-tatal a decedat 15 ani in urma, si nu s-a ... (vezi toată discuția)