avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contractul de donatie- intretinere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contractul de donatie- intretinere

Am prin contract de intretinere un apartament lasat de parintii mei, eu mai avand o sora, tatal meu a decedat iar mama este bolnava de alzhaimer cu pensie si locuieste cu sora...va rog sa-mi spuneti daca eu pot vinde apartamentul si in ce conditii ?
Va multumesc !!!
daca va achitati de obligatiile de intretinere catre persoana vinzatorului...
Mai exact ma interesa daca imi trebuieste semnatura sorei mele, pt a vinde apartamentul, avand in vedere boala psihica a mamei (alzhaimer), si daca sora mea ar putea sa deschida actiune pentru rezolutiune sau reziliere (nu sunt jurist) a contractului de intretinere facut de parinti acum 6 ani, mentionez, tata decedat in 2008.
Va multumesc !
Da, eu ma achit de obligatii fata de mama ramasa in viata, dar cum pot, pentru ca dansa locuieste cu sora mea in ap. parintilor si nu am acces permanent acolo......
Va rog, astept un raspuns....multumesc foarte mult !
Stiti ...cand mai am timp sa-mi savurez cafeaua de dimineata mai scriu cate un sfat pe forum crezand ca fac cuiva un bine.

Dar, la o privire mai atenta, ceea ce doriti dvs. de la noi suna cam asa: nu ma sfatuiti si pe mine pe gratis cum sa las fara acoperis deasupra capului o mama bolnava de alzhaimer, pe care m-am obligat sa o ingrijesc?

Sorry, dar ...asa se vede de aici.
Ultima modificare: Marți, 22 Iunie 2010
romascanu, moderator
chiar daca vindeti apartamentul obligatia de intretinere va subzista.

Alte discuții în legătură

Succesiune Tatiana44 Tatiana44 Buna ziua, Sunt interesata sa aflu ce trebuie sa fac in urmatoarea situatie: sunt singura mostenitoare a mamei mele-tatal a decedat 15 ani in urma, si nu s-a ... (vezi toată discuția)
Curatela balabanconstanta@yahoo.com balabanconstanta@yahoo.com am un contract de intretinere cu o doamna acum are 94 ani si cu habitatie viagera pt ea si fiica ei cu schizofrenie paranoida, grad II. Pot sa obtin dreptul de ... (vezi toată discuția)
Cum vand daca exista contract de intretinere lauraconstantinescu lauraconstantinescu BUna ziua, Parintii mei au semnat cu noi, copii (2 fete) un contract de intretinere cu habitatie viagera, in urma cu 4 ani, pentru un apartament situat in ... (vezi toată discuția)