avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... plangere impotriva unui politist rutier
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

plangere impotriva unui politist rutier

buna, am avut o problema cu un politist ce dirija traficul intr-o intersectie. acest politai habar nu avea sa dirijeze o intersectie, facea semn ca pot continua drumul si dintr-o data a strigat ia-o in ___ mea incolo (adica dreapta mea). am facut dreapta dupa care am intors in prima intersectie si am scos telefonul mobil sa il filmez. l-am intrebat daca asa se vorbeste dupa care a continuat sa ma injure ... eu in acest timp il filmam, dintr-o data s-a napustit asupra mea . a pus mana pe telefon si l-a rupt in 2 . ce pot face in privinta asta? unde trebuie sa merg ca sa imi recuperez paguba? telefonul e la mine rupt, cu amprentele lui pe el. nu cred ca e un comportament adecvat unui politist.
Cel mai recent răspuns: pop sorin , utilizator 09:20, 23 Iunie 2010
Daca puteti dovedi cele petrecute cu acte,martori,alte probatorii admise de lege,depuneti plangere penala pentru purtare abuziva ,conf.art.250 c.pen si distrugere de bunuri,conf.art.217 c.pen la parchetul competent teritorial locului unde a avut loc incidentul.
Solicitati in calitate de stare civila dezdaunarea dvs.cu contravaloarea pagubei produse
Dupa depunerea acestei plangeri sesizati in scris conducerea inspectoratului judetean/muncipal/general al politiei cu privire la comportarea lui .
Puteti sesiza de asemenea si conducerea Ministerului de Interne.
Succes !
banui ca i-au ramas amprentele pe telefon. sper sa fie o proba, si incerc sa aflu daca in acea intersectie este camera de supraveghere :( problema e ca dupa tiganii si tiganii mi-a tot cerut carnetul si a vrut sa ma duca pana la sectie. dupa cele din urma i-am dat carnetul si mi l-a luat pe baza ca nu am respectat indicatiile politistului ce dirija o intersectie, mi-a dat o dovada de 15 zile si atat. daca este camera de supraveghere trebuie sa demonstrez ca am respectat indicatiile.
Ar fi bune imaginile unei camere de supraveghere,v-ar ajuta enorm.
eu zic ca un astfel de comportament este INADMNISIBIL. Sper sa aveti taria de caracter si ambitia de a duce la bun sfarsit cazul.Daca sunteti din Cluj va ajut personal!!
Amprentele stau de proba indubitabila deasemenea filmarea de pe telefon. Sunt personal interesat de cursul evenimentelor, sa ma tineti la curent !!!
Faceti plangere la parchetul de pe langa tribunalul judetean locului unde s-a petrecut evenimentul .
Daca exista camere de supraveghere si mai bine precum si martori in probatiune .
Se poate solicita si o expertiza criminalistica a memoriei telefonului .

Alte discuții în legătură

Obligatiile procurorului curea curea Ce se intimpla cînd un procuror este informat in plingerea penala ca exista dovezi vidio pentru cazul in curs !!! Procurorul nu ia nici o măsura in privinta ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva agentului de politie kotoy kotoy vreau sa depun o plangere impotriva unui agent de politie care m-a injurat si a vrut sa ma loveasca, acesta nu s-a legitimat si la sectie a sters filmu cu ... (vezi toată discuția)
Ce mai pot face?!? Vulturudac Vulturudac Bună ziua, Mi s au furat 200 lei din rucsac la servici. Cand am constatat am chemat politia sa ia amprente, au spus ca e prea mica pierderea și e un singur ... (vezi toată discuția)