avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... plangere impotriva unui politist rutier
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

plangere impotriva unui politist rutier

buna, am avut o problema cu un politist ce dirija traficul intr-o intersectie. acest politai habar nu avea sa dirijeze o intersectie, facea semn ca pot continua drumul si dintr-o data a strigat ia-o in ___ mea incolo (adica dreapta mea). am facut dreapta dupa care am intors in prima intersectie si am scos telefonul mobil sa il filmez. l-am intrebat daca asa se vorbeste dupa care a continuat sa ma injure ... eu in acest timp il filmam, dintr-o data s-a napustit asupra mea . a pus mana pe telefon si l-a rupt in 2 . ce pot face in privinta asta? unde trebuie sa merg ca sa imi recuperez paguba? telefonul e la mine rupt, cu amprentele lui pe el. nu cred ca e un comportament adecvat unui politist.
Cel mai recent răspuns: pop sorin , utilizator 09:20, 23 Iunie 2010
nu stiu daca pot face ceva cei de la criminalistica cu telefonul. e rupt in 3 bucati. nu mai e nimic intreg. si doar in urma cu 3 ore mi-am luat telefonul. deci cred ca raman la amprente . m-am interesat si exista camere de supraveghere in acea intersectie. sper sa se vada ceva. sunt din timisoara
datele de pe telefon se pot extrage foarte usor.Am experienta in acest sens.
dar un expert judiciar desemnat pe parcursul cercetarilor ar fi cel mai optim.Am prentele si filmare fac cat 10 martori.
Asadar depuneti plangere pt distrugere art. 251 pct. 1, Cod Penal.Plangerea se adreseaza Parchetului din cate stiu dar in cazul ului organ e posibil sa fie diferit.Colegii sa ma corecteze.
Luptati cu curaj pentru dreptatea dvs,chiar daca" lupta" va fi lunga si de uzura.
Asemena indiivizi,patrunsi in politie sa arate cat de tari sunt,trebuie trimisi sa isi arate"priceperea" la coasa.
Incercati sa angajati un avocat priceput si tenace pentru a va ajuta.
Mult succes !
Da, daca puteti dovedi cele petrecute cu martori, alte probatorii admise de lege, depuneti urgent plangere penala pentru purtare abuziva si distrugere de bunuri la parchetul judetean (care este competent pentru cercetarea politistului) din localitatea unde a avut loc incidentul.
Cel mai bine consultati si un avocat sa va reprezinte.
Succes!
dpdv tehniv va pot confirma ca indiferent ca e rupt in 16 buc sau in 1 tot se recupereaza datele.Daca nu a fost incendiat e ok, se rezolva cu siguranta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatiile procurorului curea curea Ce se intimpla cînd un procuror este informat in plingerea penala ca exista dovezi vidio pentru cazul in curs !!! Procurorul nu ia nici o măsura in privinta ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva agentului de politie kotoy kotoy vreau sa depun o plangere impotriva unui agent de politie care m-a injurat si a vrut sa ma loveasca, acesta nu s-a legitimat si la sectie a sters filmu cu ... (vezi toată discuția)
Ce mai pot face?!? Vulturudac Vulturudac Bună ziua, Mi s au furat 200 lei din rucsac la servici. Cand am constatat am chemat politia sa ia amprente, au spus ca e prea mica pierderea și e un singur ... (vezi toată discuția)