mandy7000 a scris:
eu mi-am facut succesiunea pe partea mea
Adica?
Aveti un certificat de mostenitor de pe urma defunctului (tatal dvs) unde la rubrica masa succesorala apare cota de 1/2 din apartament (partea din apt. ce a apartinut defunctului) iar la rubrica mostenitori ... cine? (numai dvs.?).
Surorile vitrege nu erau si ele fiice ale tatalui dvs?. (adica ale lui si ale concubinei lui)? Cam asa inteleg (sau mai degraba ghicesc), de vreme ce spuneti ca ar mai exista si alti 2 copii doar ai concubinei
Ori atunci nu mai inteleg cum vine asta "succesiune pe partea mea". La succesiune discutam de "partea mortului" (bunurile sau cota parte din bunurile ce compun masa lui succesoarala), iar aceasta se imparte intre mostenitorii lui. (dvs. + alti copii ai defunctului).
Iar "partea concubinei" (cota ei de 1/2 din apt) va fi mostenita de copiii ei (cati or fi, si indiferent daca sunt din vreo casatorie sau nu).
Incercati sa stati de vorba cu un avocat (cu ceva inscrisuri in fata), altfel exista riscul sa primiti aici raspunsuri ..."pe ghicite" /total anapoda (din pricina lipsei datelor sau a neclaritatii lor).