buna ziua as avea si eu o problema:sunt divortata din 2002 iar din aceasta casatorie am fericirea de a fi mama unei fetite de 8 ani in urma divortului fetita mia fost incredintata spre crestere si educare mie mentionez(hotararea e definitiva si irevocabila)pot pleca cu fetita din tara fara acordul tatalui cu multumiri
minorului care este inscris in pasaportul unui parinte si calatoreste in strainatate impreuna cu acesta sau minorului care este titular al unui pasaport individual si calatoreste impreuna cu unul dintre parinti sau minorului care este titular al cartii de identitate si calatoreste impreuna cu unul dintre parinti i se permite iesirea in aceleasi conditii si impreuna cu acesta fara a mai fi necesara declaratia celuilalt parinte, numai daca parintele insotitor face dovada faptului ca minorul i-a fost incredintat prin hotarare judecatoreasca ramasa definitiva si irevocabila sau face dovada decesului celuilalt parinte.
O intrebare..
anescumaria
Buna ziua,
azi s-au facut 30 zile de la comunicarea hotararii de divort..am fost la arhiva civila si am solicitat sa se mentioneze pe hotarare ca este ... (vezi toată discuția)