avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... SOMER IN CONCEDIU MEDICAL
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

SOMER IN CONCEDIU MEDICAL

Somer:
1-daca ma imbolnavesc am dreptul la Concediu medical?
2-cum procedez cu certificatul medical?
3-perioada de somaj se intrerupe pe perioada C.M. ?
Multumesc anticipat..............
Respectele mele.
..........................................=D>
Cel mai recent răspuns: dgrsj , utilizator 20:41, 13 Iulie 2010
1 Da
2 Il duceti la AJOFM
3Da si se prelungeste cu per.in care ati fost bolnav
=D>................=D>...................=D>................adica.....................
.........mii de multumiri..................=D>
ATENTIE SOMERI:am fost la medicul de familie de care apartin [Editat] pentru a-i solicita un C.M.(deoarece pe 17 iulie imi expira SOMAJUL si speram sa "prind" noua lege de prelungire a somajului cu 4 luni-care vad ca nu mai apare) si am fost refuzat CATEGORIC spunandu-mi-se ca doar ANGAJATII au dreptul la concediu medical.M-am contrazis cam 15 min.spunandu-i ca asa prevede legea,si somerii au dreptul la concediu medical.
CE SA FAC?..............Ce mai pot face acum cand mai sunt 3 zile pana pe 17 iulie?...............pierd chiar totul?................de 15 luni nu-mi gasesc de lucru...........ma intreb....................MAI E DE TRAIT ?
Ultima modificare: Luni, 14 Noiembrie 2011
Gabriela Pintea, Consilier juridic
1. Faceti urgent o sesizare la Casa de Asigurari de Sanatate care va lua legatura cu medicul respectiv si il va obliga sa respecte legea.
2. Din pacate mai sunt si medici care nu cunosc legislatia pe baza careia lucreaza.
Multumesc .............maine fac sesizarea...............

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme concediu medical blondi3 blondi3 buna ! sunt noua pe forum si as avea si eu doua intrebari: 1.daca internarea unui pacient se prelungeste pe o perioada de 2-3luni se poate elibera concediu ... (vezi toată discuția)
Concediu medical in perioada de somaj. brezan brezan Sunt somer, iar de 2 zile sunt in concediu medical. Intrebari: 1. Perioada de somaj se prelungeste cu durata concediului medical? 2. Cum se plateste ... (vezi toată discuția)
Repartizare loc munca de la ajofm in timpul concediului medical ancabuzatu ancabuzatu Buna ziua, Sunt somer de cca 2 luni. Ieri am mers la doctor mi s-a dat un concediu medical (pe perioada 13-19.02.2013) pe care m-am dus azi, 14.02.2013, sa-l ... (vezi toată discuția)