avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical in perioada de somaj.
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical in perioada de somaj.

Sunt somer, iar de 2 zile sunt in concediu medical. Intrebari:
1. Perioada de somaj se prelungeste cu durata concediului medical?
2. Cum se plateste concediul medical, din ce bani?
3. In cat timp trebuie sa anunt la Agentia Fortelor de munca ca sunt in concediu medical?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 09:23, 18 August 2010
in cazul dv. perioada concediului medical suspenda plata ajutorului de somaj, plata perioadei fiind facuta din fondul CAS. AJOFM-ul trebuie anuntat in termen de 3 zile.
1. Certificatul medical il duceti la AJOFM care il calculeaza si il plateste.
2. Concediul medical prelungeste perioada de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme concediu medical blondi3 blondi3 buna ! sunt noua pe forum si as avea si eu doua intrebari: 1.daca internarea unui pacient se prelungeste pe o perioada de 2-3luni se poate elibera concediu ... (vezi toată discuția)
Voi primi indemnizatia de crestere a copilului? Tania3 Tania3 Am finalizat sc.postliceala la zi si mi-am depus dosarul pentru somaj si acum sunt insarcinata in 5 saptamani. La somaj sunt pe lista oamenilor in cautare ... (vezi toată discuția)
Somaj-concediu medical-somaj-angajare meeri_m meeri_m Buna ziua, Am mai apelat o data la bunavointa oamenilor de ce acest site si am primit mult ajutor, in sensul de sfaturi utile, o fac si acum pe o alta tema. ... (vezi toată discuția)