avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... incetarea procedurii de insolventa din intentia ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

incetarea procedurii de insolventa din intentia creditorului

Buna ziua. Am si eu o nelamurire. Cum ar trebui sa procedez in cazul in care eu,ca si creditor am depus cererea de insolventa, au trecut cateva termene de judecata si in final m-am impacat cu debitorul si doresc sa imi retrag plangerea. Mentionez ca avocatul meu spune ca nu se poate pana nu se achita creantele catre toti creditorii. Creditor mai este si finantele. Care ar fi temeiul legal sa-mi retrag plangerea.
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 21:33, 22 Iunie 2010
Cam asa e
Pana la satisfacerea tuturor creditorilor nu se poate inchide procedura
Ok. Dar eu ma pot retrage si sa ramana numai finantel?
Multumesc pentru raspuns.
Pot sa invoc in fata instantei renuntarea la drept sau la judecata?
Puteti formula o cerere de renuntare la judecata pe care sa o depuneti la urmatorul termen de judecata. Procedura va fi inchisa insa daca se achita si creanta bugetara.
chitucrmn a scris:

Puteti formula o cerere de renuntare la judecata pe care sa o depuneti la urmatorul termen de judecata. Procedura va fi inchisa insa daca se achita si creanta bugetara.

Esenta este buna exprimarea este incorecta ...
Nu puteti depune o cerere de renuntare la judecata deoarece Cererea dvs s-a judecat deja si ca urmare s-a deschis procedura ..
Puteti depune o cerere/ declaratie prin care afirmati ca nu mai aveti pretentii fata de societatea debitoare.
Procedura insa va continua pana la achitarea tuturor creditorilor inscrisi in tabel

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retragerea declaratiei de creanta se timbreaza? ionutt ionutt Buna dimineata! Ma puteti ajuta cu privire la intrebarea daca cererea de retragere a declaratiei de creanta se timbreaza? (Am formulat o cerere de admitere a ... (vezi toată discuția)
Renuntare la cererea deschiderii procedurii de insolventa ddctools ddctools Buna ziua, Revin cu o intrebare la d-voastra referitor la subiectul pe care l-am discutat in urma cu ceva timp. Am achitat toate obligatiile fata de ... (vezi toată discuția)
Somatia de plata pana in 3 ani lenu_ro lenu_ro buna am avut un client care nu a achitat o factura. l-am dat in judecata pe somatie de plata, am obtinut intr-un final hotararea , am investit-o cu formula ... (vezi toată discuția)