avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... RENUNTARE LA CEREREA DESCHIDERII PROCEDURII DE ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

RENUNTARE LA CEREREA DESCHIDERII PROCEDURII DE INSOLVENTA

Buna ziua,
Revin cu o intrebare la d-voastra referitor la subiectul pe care l-am discutat in urma cu ceva timp.
Am achitat toate obligatiile fata de societatea creditoare iar aceasta va depune la tribunal o cerere de RENUNTARE LA PLANGEREA FACUTA (adica cererea de deschidere a procedurii de insolventa) intrucat DEBITOAREA adica EU si-a achitat toate obligatiile.
Nu mai am nici o alta solicitare din partea altei firme de deschidere a procedurii de insolventa.
In acest caz (citatia pentru prezentarea in instanta fiind pe 02.11.2009 ) mai trebuie sa fac "INTAMPINARE" sau altceva din moment ce CREDITOAREA renunta (retrage) plangerea facuta.
Va multumesc anticipat scuzandu-ma in acelasi timp daca am abuzat de bunavointa d-voastra.
Cu stima,
DDC
Cel mai recent răspuns: ddctools , utilizator 13:09, 23 Octombrie 2009
Daca societatea creditoare face o cerere de renuntare din considerentul ca s-a platit suma respectiva (facand dovada - ori dv. ori partea adversa) si nu exista alte creante ale altor firme, e suficienta aceasta cerere.
Va multumesc pentru amabilitatea si promtitudinea cu care ati raspuns.
Cu stima
Darius Darlea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetarea procedurii de insolventa din intentia creditorului alisun alisun Buna ziua. Am si eu o nelamurire. Cum ar trebui sa procedez in cazul in care eu,ca si creditor am depus cererea de insolventa, au trecut cateva termene de ... (vezi toată discuția)
Suspendare deschiderii procedurii insolventei pneuros pneuros As dori sa pun o intrebare daca cineva a intalnit un asemenea caz . Se poate cere o suspendare a deschiderii procedurii insolventei de comun acord intre parti ... (vezi toată discuția)
Procedura de insolventa solange_some solange_some O firma pentru care s-a deschis procedura de insolventa are voie sa achite partial din datoria catre creditorul care a deschis actiunea ? (vezi toată discuția)