avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1088 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... functionar public - conflict in exercitarea ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

functionar public - conflict in exercitarea atributiilor

Cat de protejat de lege este un functionar public de executie impotriva unor eventuale tentative tendentioase ale sefilor ierarhici de a-l penaliza sau disponibiliza pentru neexercitarea atributiilor ce ii revin? Ce lege, daca exista, prevede irearhia responsabilitatilor in functia pubica? Cum se poate justifica un functionar public de executie ca si-a indeplinit atributiile ce ii revin, pe langa invocarea fisei postului, care nu prevede toate situatiile specifice ce apar in desfasurarea activitatii?
Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 20:31, 22 Iunie 2010
cryptomyself a scris:

Cum se poate justifica un functionar public de executie ca si-a indeplinit atributiile ce ii revin, pe langa invocarea fisei postului, care nu prevede toate situatiile specifice ce apar in desfasurarea activitatii?

Cu lucrarile care i-au fost repartizate, rezolvate la timp si bine. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delegare de atributii functionar public emiliabianca emiliabianca Buna ziua , va rog daca poate cineva sa-mi clarifice o problema: nu stiu care este baza legala(daca exista) potrivit careia un functionar public de executie ... (vezi toată discuția)
Fisa postului kgkg kgkg Ce se intampla, functionar fiind ( primarie ) , daca nu semnez fisa postului? (vezi toată discuția)
Delegarea de atributii ale unei functii publice de conducere de sef birou irina1980 irina1980 Buna ziua, sunt fc public la primarie si va rog din suflet sa ma ajutati ca nu mai stiu ce se poate si ce nu se poate. Incepand cu 1 ian 2009 am fost numita ... (vezi toată discuția)