avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... raspuns la contestatie inscriere in tabelul preliminar ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

raspuns la contestatie inscriere in tabelul preliminar al creantelor

Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea speta: Am fost acceptat la masa credala a unei societati comerciale in tabelul preliminar cu o creanta chirografara. Un alt creditor inscris in tabelul preliminar dar cu o creanta bugetara mi-a facut contestatie la inscriere in tabel. Acum vreau sa ii dau un raspuns la contestatie vis-a-vis de faptul ca creanta mi-a fost verificat este certa lichida si exigibila, numai ca nu am un model de contestatie :| #-o Va rog sa-mi invederati un model :D
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 21:04, 22 Iunie 2010
Dvs ati depus o cerere de admitere a creantei
Obligatia de a verifica creanta si a o inscrie sau nu in tabel este a lichidatorului -
deci contestatia este impotriva lichidatorului care v-a admis creanta in tabel .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie tabel preliminar otilia13 otilia13 Buna ziua! Am depus o declaratie de creanta in termen la tribunalul comercial stand linistita ca se admite cererea fiind vorba de o creanta certa, lichida si ... (vezi toată discuția)
Cerere de inscriere a creantei in tabelul preliminar diaana diaana Buna ziua Am o mare rugaminte Unul dintre clientii nostri datornici a intrat in insolventa. Firma de insolventa ne-a trimis o notificare prin care ne putem ... (vezi toată discuția)
Angajat netrecut la masa credala in cazul insolventei unei firme anybodi anybodi Buna ziua, un cunoscut de al meu se confrunta cu o problema mai ciudata. Firma unde era angajat pana la sfarsitul lunii iunie (cand si-a dat demisia) platea ... (vezi toată discuția)