avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... o amanare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

o amanare

Mama este in proces de evacuare cu fiica ei si ginerele dar se pare ca e posibila o solutie de compromis(fica si ginerele sa cumpere un apartament mamei iar apartamentul mamei sa le ramana lor).Totusi amanuntele acestei tranzactii inca nu au fost puse la punct iar mama vrea sa stie daca poate solicita instantei o amanare a termenului de judecata(retragerea plangerii urmand a fi facuta daca partile ajung la o intelegere) ....e posibila aceasta solutie?daca da ce motive ar putea invoca?...deci deocamdata ne-ar interesa doar o amanare a termenului

Alte discuții în legătură

Evacuare il_so il_so Mama locuieste impreuna cu fica si ginerele in apartamentul mamei (proprietate personala numai a mamei).In urma unor neintelegeri serioase mama vrea sa ii ... (vezi toată discuția)
Evacuare il_so il_so In urma unor discutii in cadrul familiei mama a hotarat sa vanda apartamentul in care locuieste cu fica ei si cu ginerele.Apartamentul este cumparat de ... (vezi toată discuția)
Acte vanzare-cumparare il_so il_so Mama este in proces de evacuare cu fica ei si cu ginerere si doreste sa faca act de vanzare-cumparare catre mine(fiul ei).Mentionez ca apartamentul este ... (vezi toată discuția)