avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... acte vanzare-cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

acte vanzare-cumparare

Mama este in proces de evacuare cu fica ei si cu ginerere si doreste sa faca act de vanzare-cumparare catre mine(fiul ei).Mentionez ca apartamentul este proprietatea mamei mele,fiind achizitionat de la fostul ICRAL in anul 1992,dupa decesul sotului ei...Poate face actele de vanzare -cumparare daca procesul este inca pe rol?alte piedici mai exista?va multumesc
Cel mai recent răspuns: Ileana Schwarz , Avocat 10:46, 7 Februarie 2011
Faptul ca exista pe rol un proces de evacuare( banuiesc ca mama incearca sa-i dea afara ) nu este un impediment la instrainare.Veti avea insa grija ca instrainarea sa fie perfecta, intrucat dupa decesul mamei, fiica ( pentru ca vorbiti de o fiica -nu stim daca e doar sora vitrega- banuiesc) va putea ataca contractul.


succes
av. Ileana Schwarz

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare il_so il_so In urma unor discutii in cadrul familiei mama a hotarat sa vanda apartamentul in care locuieste cu fica ei si cu ginerele.Apartamentul este cumparat de ... (vezi toată discuția)
Vanzare-cumparare il_so il_so Mama este proprietara unui apartament dobandit in anul 1993 prin cumparare de la fostul ICRAL.Ea este in proces de evacuare cu fica si ginerele ei care ... (vezi toată discuția)
In ce conditii se poate bloca o carte funciara a unui imobil si cine poate face asta? danadan77 danadan77 buna. am o intrebare f urgenta, si va multumesc tuturor celor care ma puteti ajuta. as dori sa sti in ce conditii se poate bloca o carte funciara a unui ... (vezi toată discuția)