avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... neplata abonamentului la SIMLEX...consecinte
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

neplata abonamentului la SIMLEX...consecinte

in 2007 am incheiat un contract la firma de internet Simlex pe o perioada de 2 ani. In 2008 nu am mai platit abonamentul, iar dupa 2 sau 3 luni mi-au oprit conexiunea la internet. Ieri, mi-a venit prin posta ca am de platit 1.200 lei, din care 70lei penalitati.:O Am facut rapid un calcul si mi-am dat seama ca banii acestia reprezinta abonamentul pe 2 ani de zile. Eu sunt plecata din localitate, dar a fost mama azi si a intrebat - i s-a spus ca contractul a fost pe 2 ani, iar dupa un an s-a prelungit automat. Intrebarea mea: este legal ca eu sa platesc un abonement care timp de 2 ani a fost inchis, eu nu m-am folosit de el. iar in cazul in care nu-l platesc ce se poate intampla???
multumesc anticipat pentru raspuns

Alte discuții în legătură

Recuperare datorie de catre societatea de cablu d4m4g3 d4m4g3 Buna ziua! Acesta este primul meu post in acest forum si imi doresc sa fie un inceput bun. Am o problema, sau mai multe: 1. Am fost abonat la internet al ... (vezi toată discuția)
Cntract o vd telefonie mobila facut de altcineva ... decat titularul c.i.-ului icoman icoman Soara mea a descoperit ieri ca a avut contract de abonament cu vd in 2007, nu s-au platit abonamentele lunare si in 2008 a fost inchis ab. de vd si dat la ... (vezi toată discuția)
Executare silita companie furnizare servicii tv ContSters278981 ContSters278981 Buna ziua! Am intampinat si eu o problema cu o firma de furnizari de servicii TV. Am avut un contract semnat pe 2 ani pentru servicii de televiziune cu o ... (vezi toată discuția)