avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita companie furnizare servicii TV
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita companie furnizare servicii TV

Buna ziua!

Am intampinat si eu o problema cu o firma de furnizari de servicii TV.
Am avut un contract semnat pe 2 ani pentru servicii de televiziune cu o firma si, dupa acesti doi ani ma sunat o doamna daca vreau sa mai prelungesc acel contract pe inca o perioada de 24 luni, am zis ca sunt de acord si ma anuntat ca acea convorbirea a fost inregistra.
Au trecut si acesti 2 ani de contract...specific stabilit telefonic fara nicio semnatura pe contract. Mam hotarat sa renunt la serviciile lor si tot asteptam sa ma contacteze iara cineva pentru a mai prelungi perioada, dar surpriza... Nu ma contactat nimeni si am hotarat sa sun eu, sa le spun ca nu mai doresc prelungirea contractului si sa opreasca serviciile de televiziune si internet. Atunci un domn imi zice ca nu se poate sa intrerup contractul fara sa platesc o clauza de reziliere in valoare de 400 lei, am incercat sa ii explic ca nu am ce clauza sa platesc pentru ca deja au trecut si cei 2 ani de prelungire,la care el spunandu-mi da au trecut dar contractul sa prelungit automat pe inca 24 luni pentru ca nu am sunat sa ii anunt din timp, nu ne-am inteles nicicum, vazand ca nu am cu cine am inchis telefonul,am scos totul din priza si mi-am vazut de ale mele.
O perioada am primit in continoare plicuri cu abonamentul, dupa care au inceput sa trimita tot felul de plicuri, sa ma prezint nustiu unde, sa platesc nustiu ce suma, dupa primeam ca au trimis la o firma de recuperatori, la randul lor aia trimiteau plcuri ca am de plata, erau scrise acolo niste sume cu multe zerouri, probabil cat vruiau ei.
Acum dupa 3 ani am mers si am facut un card la o banca si cam la o saptamana am si primit acasa un plic in care scria ca a inceput executarea si imi va face oprire pe cont pentru suma de 400 lei + 10 lei cheltuieli de judecata.

Intrebarea este..ce pot face ca acesti sarlatani sa nu imi ia bani? cum trebuie sa procedez?

Va multumesc si astept un raspuns.

Alte discuții în legătură

Recuperare creante, e legal sau nu? poenaru07 poenaru07 Buna ziua. In august 2019 am renuntat (telefonic) la un contract cu Telekom (mai aveam perioada contractuala). Am achitat toate facturile pentru serviciile ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am încheiat un contract prin mail, deci online, pe ... mada9238 mada9238 Buna ziua! Am încheiat un contract prin mail, deci online, pe 24 Decembrie 2022 cu o firma care prestează servicii - cursuri de formare IT. Cursurile au ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telekom contact_blue contact_blue Buna seara. Anul trecut in luna August, am fost sunat de un agent Telekom, mai exact o doamna care mi-a facut o oferta, un abonament cu un telefon. Eu avand ... (vezi toată discuția)