avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Recuperare creante, e legal sau nu?
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Recuperare creante, e legal sau nu?

Buna ziua. In august 2019 am renuntat (telefonic) la un contract cu Telekom (mai aveam perioada contractuala). Am achitat toate facturile pentru serviciile furnizate pana in acel moment. Am predat echipamentul,mai putin plata taxei de reziliere pe care o cereau. La sfarsitul lui 2019 am fost contactat de o firma de recuperare creante pentru a le achita suma de aprox. 800 de lei. Nu am achitat si o vreme nu am primit nimic. De cateva saptamani am inceput sa primesc mail-uri si mesaje de la alta firma pentru a achita suma de aprox. 400 de lei.Azi am fost sunat spunandu-mi ca vor inainta dosarul pentru neplata. Le-am explicat ca am platit serviciile furnizate dar continuau cu clauzele contractuale...Va rog sa-mi dati un sfat,cum ar trebui sa procedez,multumesc!
Ultima modificare: Luni, 29 Noiembrie 2021
poenaru07, utilizator

Alte discuții în legătură

Bună ziua. am avut un serviciu de telefonie fixă și internet ... Aica Aica Bună ziua. Am avut un serviciu de telefonie fixă și internet de la telekom la care am dorit să renunț. Am trimis o cerere de reziliere și am fost sunata ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telekom (internet fix si tv) Alex379 Alex379 Buna ziua! Am semnat un contract cu Telekom, care cuprinde pachetul de servicii Internet fix si Televiziune. Vreau sa reziliez contractul inainte de ... (vezi toată discuția)
Nelamurire privinta rezilierii abonamentului la telekom (furt?) radu1296 radu1296 In 2018 am incheiat un contract cu telekom pe 3 ani. Am gresit eu, nu am verificat cum trebuia contractul si m am ales cu 2 nr de telefon (40 euro fara tva ... (vezi toată discuția)