avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Schimbare administrator firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Schimbare administrator firma

Buna ziua .
Doresc sa schimb administratorul in firma (SRL), iar noul administrator este plecat pentru 6 luni din tara . Cum putem face sa dea declaratia pe propria raspundere si specimenul de semnatura ? Poate merge acolo ( este in SUA ) la notariat si sa traducem aici declaratiile , sau sa mearga la ambasada ? Cei de la Registrul Comertului , de la informare initiala , ma trimit - contra cost - la consultanta , desi eu cred ca e de datoria lor sa imi raspunda . Va rog mult sa ma ajutati , vechiul administrator vrea sa renunte cat mai repede , si nu stim cum sa procedam .
Cel mai recent răspuns: Ioana Stan , Avocat 14:50, 22 Iunie 2010
Raspunsul este ca da, se poate sa mearga in tara in care se afla, in fata notarului, sa dea o declaratie pe proprie raspundere ca indeplineste conditiile legale pentru detinerea si exercitarea calitatii de administrator la firma X, precum si un specimen de semnatura (cuprins in aceeasi declaratie).
Aceste acte trebuie traduse si legalizate in Romania si apoi cu toate actele mergeti la Registrul Comertului.
Mult succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Patron strain (usa) mariusgrr mariusgrr Buna ziua, Am si eu o intrebare. Am un prieten cetatean american care locuieste in USA si nu poate venii in Romania prea des... Exista vreo posibiliate sa ... (vezi toată discuția)
Schimbare reprezentant legal srl georgiana.td georgiana.td Sunt asociat intr-un SRL cu o firma din SUA . Administratorul firmei este aceasta persoana juridica straina , prin reprezentant legal S.K. , cetatean american ... (vezi toată discuția)
Specimen de semnatura crysenc21 crysenc21 Un cetatean strain (olandez) reprezentant al unei societati straine doreste deschiderea unui SRL in Romania, el nu se poate deplasa in Romania acum, intrebarea ... (vezi toată discuția)