avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Schimbare reprezentant legal SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Schimbare reprezentant legal SRL

Sunt asociat intr-un SRL cu o firma din SUA . Administratorul firmei este aceasta persoana juridica straina , prin reprezentant legal S.K. , cetatean american , directorul general al firmei din SUA . Acum s-a schimbat directorul general in SUA , este M.Y. , tot cetatean american , deci s-a schimbat si reprezentantul firmei care este administratorul SRL-ului meu .
Imi puteti spune va rog cum inregistrez aceasta schimbare la Registrul Comertului ? Cei din SUA nu pot veni aici sa semneze actele , le vor redacta acolo , le trimit prin curierat si aici le vom traduce , dar nu stim ce acte sa intocmim...
Cel mai recent răspuns: Andreea Tudor , Avocat 21:11, 29 Iunie 2010
trebuie intocmita o hotarare aga prin care se precizeaza aceste modificari respectiv ca societatea va fi administrata in continuare de firma din SUA prin reprezentantul cel nou si de asemenea act constitutiv actualizat.
firma din SUA prin reprezentantul legal va trebui sa dea o declaratie in fata unui notar cum ca indeplineste toate conditiile prevazute de lege pt a fi administrator la firma dvs, precum si un specimen de semnatura.
actele le puteti trimite si pe email iar ei sa va expedieze originalul.
hotararea aga in 2 exemplare originale celelalte intr-un singur exemplar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adaugare administrator srl geo240585 geo240585 Buna ziua, Daca ma puteti ajuta as dori sa stiu ce acte sunt necesare pentru a mai adauga un administrator la un SRL si ce costuri implica. Multumesc (vezi toată discuția)
Depunere onrc act constitutiv actualizat emillius emillius Buna ziua, Ce documente trebuie sa contina dosarul pentru depunerea la ONRC a unui act constitutiv actualizat? Fata de ultima actualizare publicata nu s-au ... (vezi toată discuția)
Patron strain (usa) mariusgrr mariusgrr Buna ziua, Am si eu o intrebare. Am un prieten cetatean american care locuieste in USA si nu poate venii in Romania prea des... Exista vreo posibiliate sa ... (vezi toată discuția)