avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... politia concediilor medicale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

politia concediilor medicale

Va rog, cine imi poate spune, unde trebuie sa ma adresez pt a verifica veridicitatea unui concediu medical, al unui angajat, pe care il banuiesc ca si-a luat concediu medical fara sa fie bolnav de ceva. As vrea sa uzez de noua lege care imi permite sa verific situatia si nu stiu cum trebuie sa procedez, ma puteti sfatui/ indruma?
Multumesc frumos, pt timpul acordat!
Cel mai recent răspuns: Ioana Stan , Avocat 15:01, 22 Iunie 2010
Pentru a va lamuri mai bine, cititi art.I punctul 15 din OUG 36/2010, in care este specificat ca va puteti deplasa la domiciliul celui aflat in concediu medical, in vederea verificarii, insotit de organele de politie, daca este cazul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Controlul concediilor medicale dijmarescu dijmarescu Buna ziua! S-a tot discutat despre verificarea concediilor medicale. Unii sustin ca OUG nr. 36 din 2010 nu mai este in vigoare, in special acea prevedere ... (vezi toată discuția)
Concediu medical 2010 anicoleta anicoleta Buna ziua, Am tot intrat pe internet sa ma lamuresc referitor la concediu medical deoarece se tot schimba legile astea peste noapte dar nu prea am reusit ... (vezi toată discuția)
Verificarea la domiciliu a asiguratului aflat in concediu medical mihaelaiscu mihaelaiscu Buna ziua. As dori sa aflu: 1. Mai e valabila prevederea legala conform careia platitorul indemnizatiei (eventual insotit de un reprezentant al politiei) ... (vezi toată discuția)