avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1169 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contributii salariat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contributii salariat

Buna ziua. Care ar fi calea prin care pot afla daca firma la care sunt angajat imi plateste toate contributiile la bugetul de stat si impozitul?
Dupa 4 luni de la angajare, nici pana acum nu mi-am primit exemplarul original al CIM care mi se cuvine din punct de vedere legal. Sunt aceste 2 motive suficiente pt a demisiona fara preaviz? Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: FLORIN VASILIU , Consultant resurse umane 10:07, 23 Iunie 2010
Discutati cu angajatorul faptul ca nu aveti un exemplar al CIM, puteti face o petitie catre AJOFM si ITM pentru a cunoaste daca va sunt virate la bugetul de stat asigurarile sociale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajatorul nu mi-a platit contributiile pentru sanatate si pensie Mihai Nicolcioiu Mihai Nicolcioiu Buna ziua, Sunt angajat cu contract de munca intr-o pozitie de conducere si am aflat cu surprindere ca angajatorul nu mi-a platit contributiile pentru ... (vezi toată discuția)
Angajare administrator la as. de proprietari dirinel dirinel Buna seara. Rugam a ne ajuta in urmatoarea problema:unul din membrii asociatiei noastre, salariat cu norma intreaga(CIM) la o intreprindere de stat, doreste sa ... (vezi toată discuția)
Fortarea demisiei AritonCristi AritonCristi Conform legislatiei in vigoare, dupa noul COD al MUNCII, in situatia in care: angajatorul nu plateste contributiile/taxele si impozitele angajatului si se ... (vezi toată discuția)