avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... test adn
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

test adn

BUNA ZIUA , SUNT IN PROCES PENTRU STABILIREA PATERNITATII SI PARATUL NU BINEVOIESTE SA SE PREZINTE PENTRU RECOLTAREA DE PROBE PENTRU STABILIREA PATERNITATII,EL FIIND IN MOMENTUL DE FATA INTR-UN PROCES DE INCREDINTARE NUME MINOR INTENTAT DE EL CU O ALTA DOAMNA IAR IN CAZUL RESPECTIVEI EL A FACUT TESTUL COPILULUI,ACTELE DOVEDITOARE AFLANDU-SE LA DOSARUL RESPECTIV VA ROG SA MA LAMURITI SI PE MINE DACA POT SA MA FOLOSESC DE TESTUL ADN AL SOREI DE TATA AL FETITEI MELE, FARA SA INSTIINTEZ PE PARAT,BINEINTELES CU ACORDUL MAMEI ????VA MULTUMESC ANTICIPAT
Cel mai recent răspuns: ContSters47264 , utilizator 18:53, 22 Iunie 2010
In primul rand retineti faptul ca scrierea cu majuscule contravine regulamentului de postare.
Cat priveste problema dvs. , daca tatal refuza efectuarea testului ADN nu poate fi obligat, insa nici nu se poate folosi testul la care ati facut referire , intrucat este necesar sa se afle compatitibilitatea genetica intre el si fiica dvs. De fapt aceasta testare presupune prelevarea de probe de la prezumtivul tata, de la mama si copil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dovedirea paternitatii ginutzajoco ginutzajoco buna seara , am si eu o intrebare, daca tatal nu vrea sa recunoasca copilul, eu pot sa il dau in judecata pt stabilirea paternitatii, insa cheltuielile le voi ... (vezi toată discuția)
Proces GHERASIM ADINA GHERASIM ADINA AM UN PROCES DE PATERNITATE IN CARE PARATU A CERUT TESTU SEROLOGIC ,INSTANNTA A APROBAT SUNT DISPERATA SI NU STIU CE SA MAI CRED SI VA ... (vezi toată discuția)
Pot sa imi castig paternitatea? anucy anucy mama mea este fiica nelegitima a unui domn.acesta in timpul vietii nu a recunoscut-o,ea crescand intr-o casa de copii.poate cere sa ii se faca testul de ... (vezi toată discuția)