AM UN PROCES DE PATERNITATE IN CARE PARATU A CERUT TESTU SEROLOGIC ,INSTANNTA A APROBAT SUNT DISPERATA SI NU STIU CE SA MAI CRED SI VA ROG SA-MI DATI UN RASPUNS CE SANSE AM AR PUTEA CONTESTA TESTU ?:yeah:
Nu inteleg disperarea dvs!
Cum vroiati sa se stabileasca paternitatea? Pe baza de declaratii de martori?
Nu era normal ca paratul sa solicite testarea ADN?B-)
Nu se face direct ADN.
Sunt trei tipuri de teste pentru stabilira paternitatii.
Primul tip, denumit expertiza serologică, costă, în funcţie de complexitate, 170 RON. Acest tip de investigaţie cercetează caracterele pe care le moşteneşte copilul de la mamă şi de la tată şi are un procent de corectitudine de 60 la sută. Al doilea tip de investigaţie – expertiză în sistem HLA – costă 1.500 RON şi este mai performantă, corectitudinea fiind de 90 la sută. În ultimă instanţă, se poate efectua o expertiză ADN, care este cea mai performantă şi costă pe măsură – 2.700 RON.
Bineinteles ca se poate contesta, dar treceti la urmatoarea etapa, care este din ce in ce mai scumpa.
Daca se stie vinovat, Casanova pierde timp si bani degeaba, tot acolo va ajunge: pensie alimentara.
Tocmai de aceea ati deschis procesul - pentru dovedirea paternitatii, prin probe stiintifice . martorii nu au cum sa stie mai mult decat ca ati avut o relatie cu acest parat. Despre conceptie... ba. NU are de ce sa va fie teama, daca sustinerile dvs. ca respectivul este tatal copilului , sunt justificate.
:offtopic:@gheras, bine ati venit pe forum..insa scrierea cu majuscule contravine regulamentului de postare.
In rest, nu inteleg de ce sunteti disperat...oare testul acela , rezultatul lui, ar putea schimba cursul procesului in mod defavorabil reclamantei?
Colegul @procmarci a expus corect varianele ce pot fi utilzate in vederea dovedirii paternitatii.