avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... cheltuieli de judecata
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

cheltuieli de judecata

O hotarare de incadrare in grad de handicap al unei minore, hotarare emisa de Comisia pt. Protectia Copilului a fost contestata la tribunal. Contestatarul, parintele minorei a castigat, obtinand anularea hotararii respective si incadrarea in alt grad de handicap al fiicei sale.
Impotriva sentintei , Comisia pt. Protectia Copilului a facut recurs. Totodata , in faza recursului , contestatorul-intimat a cerut cheltuieli de judecata.
Curtea de Apel a respins recursul Comisiei pt. Protectia Copilului si a acordat cheltuieli de judecata contestatorului intimat.
In instanta, Comisia pt. prot. cop. a fost reprezentata de un consilier al Dgaspc, deoarece Comisia pt. prot. cop nu are personalitate juridica.
INTREBARE- ce baza legala are dgaspc pt a plati cheltuielile de judecata, avand in vedere ca CPC nu are buget propriu , membrii acesteia fiind platiti din bugetul DGASPC?
MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Daniel Adrian Corduneanu , Avocat 19:37, 22 Iunie 2010
Nu va mai puneti asemenea intrebari.Mergeti la un executor si veti obtine aceste cheltuieli.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, acum in urma cu un an am dat in judecata comisia pentru ... Ionut774 Ionut774 Buna ziua, acum in urma cu un an am dat in judecata Comisia Pentru Protectia Copilului in urma ce copilul cu un grad de handicap grasit pierzand beneficiul de ... (vezi toată discuția)
Contestatie hotarare a comisiei de stabilire a gradului de handicap pt copil Cristinabv Cristinabv Va rog f.mult sa ma ajutati cu sfaturi in urmatoarea problema: -Copilului meu i s-a stabilit gradul accentuat de handicap printr-o hotarare a comisiei pentru ... (vezi toată discuția)
Anulare certificat handicap dora_racz dora_racz Buna ziua, In proces cu instanta locală obiect contestație încadrare în grad de handicap, din grav cu permanent au dat accentuat cu revizuire la 2 ... (vezi toată discuția)