sunt intr-o situatie tampita si nu mai stiu ce si cum sa fac...
sunt divortata de trei ani,din urma casniciei de 13 ani rezultand doi copii ce mi-au fost incredintati...am plecat din oras,din judet chiar,si m-am stabilit intr-un orasel,cu copiii si actualul meu iubitul...linistea ne este periodic tulburata de faptul ca ex-ul a aflat unde suntem si ne da tarcoale aproape in permanenta,amenintandu-ne cu moartea,atat pe mine cat si pe iubitul meu...trebuie sa mentionez ca noi suntem niste oameni simpli,din cale afara de linistiti,iar el este un urias ce are permis port arma,ce a batut si la propriu si la figurat oameni grei din lumea asta,in concluzie un tip extrem extrem de violent....zilele trecute ne-am trezit din nou cu el si m-a amenintat ca,daca nu imi iau copiii si sa revin la viata noastra anterioara,il va omora pe iubitul meu...eu sunt taiata de el ,casei mamei mele i-a dat foc,altadata pe mine m-a batut bagandu-ma in spital...din cauza fricii de el,mi-am retras doua plangeri penale,a ramas insa cea pentru tentativa de omor,este pe rol,dar nimeni nu face nimic...cred ca deja a musamalizat totul...am uitat sa mentionez ca dispune si de o situatie materiala destul de buna...
eu...eu nu mai stiu ce sa fac...mi-e teama pentru viata iubitului meu...iar individul e capabil de absolut orice...reproduc intocmai cuvintele lui...'''nu mai am pentru ce sa traiesc,oricum am pierdut tot si traiesc degaba,asa il omor si stiu ca ma inchid pe viata,dar nici tu nu o sa traiesti langa altcineva....'''
si mai trebuie sa mentionez ca am vorbit cu n politisti si procurori din prahova si toti mi-au spus acelasi lucru...nu pot obtine un ordin de restrictie pt ca in tara asta nu se poate...si in plus toti,sau ma rog...aproape toti,cel putin cei cu care eu am intrat in contact,sunt corupti....
cred ca m-am pierdut in cuvinte...mi-e ingrozitor de greu sa vorbesc despre cosmarul ce-l traiesc de ani de zile....rugamintea mea este sa-mi spuneti de aveti idee unde,la cine sa mai apelez...altfel,ma voi vedea nevoita sa-mi iau copiii si sa ma intorc in troaca din care am plecat,pentru a nu pune viata omului de langa mine in pericol....
va rog din suflet,ajutati-ma!!!!
cu multumiri....
Cel mai recent răspuns:
gi-jane2 , moderator
18:27, 22 Iunie 2010