avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... suntem amenintati cu moartea, viata mea si a oamenilor ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

suntem amenintati cu moartea, viata mea si a oamenilor mei dragi e in pericol

sunt intr-o situatie tampita si nu mai stiu ce si cum sa fac...
sunt divortata de trei ani,din urma casniciei de 13 ani rezultand doi copii ce mi-au fost incredintati...am plecat din oras,din judet chiar,si m-am stabilit intr-un orasel,cu copiii si actualul meu iubitul...linistea ne este periodic tulburata de faptul ca ex-ul a aflat unde suntem si ne da tarcoale aproape in permanenta,amenintandu-ne cu moartea,atat pe mine cat si pe iubitul meu...trebuie sa mentionez ca noi suntem niste oameni simpli,din cale afara de linistiti,iar el este un urias ce are permis port arma,ce a batut si la propriu si la figurat oameni grei din lumea asta,in concluzie un tip extrem extrem de violent....zilele trecute ne-am trezit din nou cu el si m-a amenintat ca,daca nu imi iau copiii si sa revin la viata noastra anterioara,il va omora pe iubitul meu...eu sunt taiata de el ,casei mamei mele i-a dat foc,altadata pe mine m-a batut bagandu-ma in spital...din cauza fricii de el,mi-am retras doua plangeri penale,a ramas insa cea pentru tentativa de omor,este pe rol,dar nimeni nu face nimic...cred ca deja a musamalizat totul...am uitat sa mentionez ca dispune si de o situatie materiala destul de buna...
eu...eu nu mai stiu ce sa fac...mi-e teama pentru viata iubitului meu...iar individul e capabil de absolut orice...reproduc intocmai cuvintele lui...'''nu mai am pentru ce sa traiesc,oricum am pierdut tot si traiesc degaba,asa il omor si stiu ca ma inchid pe viata,dar nici tu nu o sa traiesti langa altcineva....'''
si mai trebuie sa mentionez ca am vorbit cu n politisti si procurori din prahova si toti mi-au spus acelasi lucru...nu pot obtine un ordin de restrictie pt ca in tara asta nu se poate...si in plus toti,sau ma rog...aproape toti,cel putin cei cu care eu am intrat in contact,sunt corupti....
cred ca m-am pierdut in cuvinte...mi-e ingrozitor de greu sa vorbesc despre cosmarul ce-l traiesc de ani de zile....rugamintea mea este sa-mi spuneti de aveti idee unde,la cine sa mai apelez...altfel,ma voi vedea nevoita sa-mi iau copiii si sa ma intorc in troaca din care am plecat,pentru a nu pune viata omului de langa mine in pericol....
va rog din suflet,ajutati-ma!!!!
cu multumiri....
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:27, 22 Iunie 2010
Da, din pacate in Romania daca esti amenintat nimeni nu face nimic. Abia dupa ce esti vatamat sau si mai grav...omorat, abia atunci se sesizeaza oganele competente.
Stimata doamna, este posibil ca acest "om" sa-si puna in aplicare amenintarea doar pentru ca vede ca va e frica de el.Nu va pot sfatui sa-l infruntati pentru ca v-ati expune si mai mult, insa nici nu va mai retrageti plangerile penale formulate impotriva lui pentru ca asta-i da apa la moara.
Insa nu va intoarceti la un asemenea om sub nicio forma si cu niciun motiv.Nu va expuneti numai pe dvs. ci si pe copii.Angajati-va un avocat care sa se intereseze de plangerea formulata pentru tentativa de omor.
Mult curaj
av.M.Hornea
buna ziua .
simplu : faceti plangere penala impotriva fostului sot pt. savarsirea infractiunilor de amenintare si vatamare corporala.
daca este cazul scoateti-va certificat medico-legal.
nu va lasati intimidata . de ce trebuie sa va mutati dvs. ??

sincer, cred ca nu ati apelat la un avocat. . va recomand sa va abgajati un aparator, care sa se intereseze de plangerea penala aflata pe rol.
daca totusi o sa continuati sa va retrageti plangerile penale n-o sa puneti capat acestei situatii tensionate.
Ultima modificare: Marți, 22 Iunie 2010
Roxana alina Stancu , Avocat
cu respect,d.le sau d.na av. Hornea...daca eu m-as intoarce,omul langa care traiesc nu ar mai fi in pericol...e singurul,unicul motiv pentru care ma gandesc la asta....stiu ca nu e bine,chiar stiu...dar...cum Dumnezeului sa fac?
Ultima modificare: Marți, 22 Iunie 2010
carmen b., utilizator
''sincer,cred ca nu ati apelat la un avocat...'''...credeti-ma pe cuvant,nu doar la un avocat,ci si la doi procurori...avocatului insa ii e teama si nu stie nici dansul cum sa ma sfatuiasca sa fac mai bine,pt ca dansul cunoaste si personajul,iar unul din procurori e corupt...

greu de crezut!!!???nu cred.....
carmen b. a scris:

cu respect,d.le sau d.na av. Hornea...daca eu m-as intoarce,omul langa care traiesc nu ar mai fi in pericol...e singurul,unicul motiv pentru care ma gandesc la asta....stiu ca nu e bine,chiar stiu...dar...cum Dumnezeului sa fac?


Sincer...eu m-as gandi intai la copii si pe urma la ...restul.Mediul in care vreti sa va intoarceti credeti ca-i ajuta?
Repet insa...e doar parerea mea de mama.
Cu stima,
av.M.Hornea

Alte discuții în legătură

Amenintare cu moartea repetata Sever Simion Sever Simion Aseara am fost din nou amenintat cu moartea la mine acasa, a alergat dupa mine, a vrut sa ma bata, m-a injurat si amenintat cu bataia de catre un golan care si ... (vezi toată discuția)
Inregistrare convorbire telefonica OmCauta OmCauta Daca sunt amenintat de unul la telefon, ca ma bate, ca ma omoara, pot Inregistra convorbirea pentru a o folosi cand ma duc la Procuror sa depun Plangere?? E ... (vezi toată discuția)
Atac la persoana ioana_adeel ioana_adeel buna seara...va rog frumos daca ma puteti ajuta intr-o problema ....am de a face cu o persoana instabila psihic....primesc amenintari...sunt urmarita ... (vezi toată discuția)