Daca sunt amenintat de unul la telefon, ca ma bate, ca ma omoara, pot Inregistra convorbirea pentru a o folosi cand ma duc la Procuror sa depun Plangere?? E permisa?
Domnule Avocat, va stimez si apreciez promptitudinea de a-mi raspunde.
Acum asa intre noi ca doi romani ce locuiesc in aceasta tara anul lui Christos 2018.
E un tip la mine in zona care daca faci observatia catre o terta persoana, uite l-am vazut pe ala cum alerga prin parc( facea jogging) in pantofi . Ce naiba? De ce nu alearga in Adidasi? A doua zi ma suna """ Baaa cat te prind iti dau omorul ca m-ai bârfit ca alerg in pantofi"".. Obtuzitatea de astazi a categoriei umane asa este.
Omul se hraneste cu asa ceva, nu are subiecte de discutii decat despre Muschi, haltere, gantere la sala si laitmotivul vietii ..
AAA LU ALA ÎI DAU OMORU, LU ASTA ÎI RUP BOTUL,.
O PERSOANA IRASCIBILA, CARE CAUTA motiv de scandal din orice.
.Profil Psihologic dificil, coleric, alte subiecte nu are.
Probabil cunoasteti profilul STAS.
Acum asa cu sinceritate, cum sa ma confesez ca la psiholog dvoastra.
Eu vreau sa traiesc pe Terra liber si in viata.
Nu e nimic reglementat in Legea noastra, nici macar Legitima Aparare..
Nu imi doresc sa fiu atacat de aceasta Bestie intr-o zi fie in plina zi sau noaptea la intuneric.
Mi-e frica de Reflexele Mele.. O sa gasesc un Scaun, un Par, Un bolovan, O caramida..
Unde ajungem?
Nu vreau sa ajung prin Puscarii(n-am luat in viata mea nicio amenda)..
Sau neavand alte posibilitati de aparare sa ma schilodeasca unul care acesta e Sensul Vietii lui..
Sa se Antreneze Zilnic cu Haltere, cu Muschi, citez Sa Dau Omorul.
Nu stiu cum sa explic.. E un Profil Patologic Stas, cum era in copilarie cu ăia care nu stiau decat sa caute scandal si bataie.
Cum s-a Ajuns in Romania..
Si nu sunt Singurul..
De la el de pe Scara Blocului..cati au patit-o sau au parte de acelasi Tratament..Le Dau..Omorul
Si cu sora lui si cumnatul lui( aceeasi poveste)).. Lu Cumnatu-mi îi dau Omorul. ACEST PERSONAJ TRAIESTE DUPA REGULILE EVULUI MEDIU..
Aceste cazuri trebuie luate in serios, cand la mijloc sunt astfel de profile psihologice ale Amenintatorului, ca se si ajunge la fapte ..
Nu e de ras, Nu e de gluma.
Nu pot sa umblu la mine pe strada ca la Oi, la stâna cu Cârja care mi-a ramas de cand am avut piciorul in ghips.
Dupa ce o sa-mi dea un Pumn direct in fata si o sa cad cu capul de asfalt ramânându-mi creierii pe acolo e prea tarziu.
Va multumesc