avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatia de 30% din somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatia de 30% din somaj

Buna seara,
Am fost in somaj, pe care l-am intrerupt cu contract pe perioada determinata. De curand am semnat conrtractul pe perioada nederminata; ma intereseaza ce trebuie sa fac pentru a primi 30 % din indemnizatia de somaj, deoarece mi-am gasit singura postul respectiv.
Va multumesc,
Mariana Chiru
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 21:53, 22 Iunie 2010
Mergeti la AJOFM cu contractul individual de munca pe perioada nedeterminata si se rezolva. Acolo trebuie sa cereti o cerere tip pentru a o completa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie somaj 30% darusica darusica Buna as avea si eu o intrebare referitoare la somaj. Am intrat in somaj dupa terminarea concediului de crestere copil .Am gasit un loc de munca dupa 6 luni de ... (vezi toată discuția)
Somaj! bobo2ly bobo2ly ce acte trebuie sa duc la AJOFM daca m-am angajat in timp ce eram in somaj?si...ar trebui sa mai primesc ceva de la ei pt k mi-am gasit eu de munca si nu ... (vezi toată discuția)
Somaj paganel10481 paganel10481 ce ar trebui sa fac in cazul in care mi-am gasit de munca si eu sunt inca in somaj . (vezi toată discuția)