avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 415 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj

ce ar trebui sa fac in cazul in care mi-am gasit de munca si eu sunt inca in somaj .
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:47, 29 Septembrie 2014
Anuntati AJOFM-ul cat mai repede posibil, dupa incheierea c.i.m.
1. - Daca incheiati un contract individual de munca (CIM) pe perioada nedeterminata atunci inceteaza plata indemnizatiei de somaj.
- In aceasta situatie veti mai primi lunar 30% din indemnizatie pana se termina perioada cat trebuia sa primiti indemnizatia de somaj (pentru aceasta trebuie sa completati o cerere tip la Agentia de Somaj).

2. Daca incheiati un CIM pe perioada determinata de cel mult 12 luni atunci se suspenda plata indemnizatiei de somaj care se va relua de unde a ramas dupa incetarea CIM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie somaj, drepturi someri! ERD ERD Buna ziua. Apelez din nou la sfaturile dvs f utile. Sunt in somaj de 2 luni. Daca ma angajez in perioada imediat urmatoare, in ce conditii mai pot beneficia ... (vezi toată discuția)
Intrerupere somaj ochio ochio o persoana a venit din somaj la interviu pt angajare si a fost acceptat. pt a intrerupe somajul ,ii trebuie o adeverinta de la firma ca a fost angajat cu CIM ... (vezi toată discuția)
Somaj diana45 diana45 Ajutorul de somaj a fost stabilit de pe data de 25.09 urmand sa-l primesc acasa dupa 6 noiembrie. daca ma angajez zilele acestea, mai primesc ceva? (vezi toată discuția)