avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1179 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... drum de acces
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

drum de acces

buna seara. puteti sa-mi spuneti si mie ce trebui sa fac daca am un teren de 1000 m2 si nu am drum la el? sunt proprietar dar nu se stie pe unde a fost drumul in trecut.la nr meu mai sunt 3 proprietati care au drum de servitudine iar pana la terenul meu mai sunt 2 terenuri care imi impiedica trecerea.mentionez ca vecini nu sunt de acord sa folosesc si eu drumul lor si nu vor nici sa imi vanda.multumesc
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 12:05, 31 Ianuarie 2011
~ Conținut șters la cerere ~
Am terenul de mai multi ani luat prin chitanta de mana,prin 2 martori,iar de curand am facut actele de proprietate in instanta.
~ Conținut șters la cerere ~
preda alin a scris, in alt topic, aceeasi tema, dar cu titlul “drum de servitute”

buna ziua ,pe mine si pe alti 3 vecini care locuim intro curte cu un drum de servitute ne-a dat in judecata alt vecin sa foloseasca si el drumul de servitute.tin sa mentionez ca are terenul dupa terenurile noastre si dupa un alt teren.mai mentionez ca nu a fost in trecut drum pe la noi prin curte si a fost prin alta parte care acum nu se mai poate folosi pt ca si-a ridicat unul o casa.el ajunge la teren de vreo 15 ani pe o poteca cu o latime de aproape 1m. ce sanse am sa nu treca pe la noi prin curte? multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Blocare cale unica de acces catre imobil jacqueline_k jacqueline_k Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema: parintii mei au cumparat un imobil (teren + casa batraneasca) care are ca[b] unica cale de ... (vezi toată discuția)
Drum servitute mihai13d mihai13d Buna ziua am achizitionat de curand (5) zile un teren , in vederea construirii uni case . dar am aflat ca intr e mine si vecinii spate - fata exista un drum ... (vezi toată discuția)
Acordul vecinului cu drumul de servitute nou constituit e necesar? tractor tractor Mi-am cumparat un teren la munte ca sa construiesc o casa de vacanta. Vecinul de alaturi care avea o curte foarte mare a constituit pe langa proprietatea mea ... (vezi toată discuția)