avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... debransare de la sistemul centralizat de alimentare cu ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

debransare de la sistemul centralizat de alimentare cu energie termica

In Legea nr. 325 din 2006, la art. 30, alin. 2, lit. ''a'' se mentioneaza ca este necesar acordul vecinilor de apartament pe orizontala si verticala.
Ce pot sa fac daca unul dintre vecini nu vrea sa-si dea acordul?
Cel mai recent răspuns: vilmos1976 , utilizator 17:34, 23 Iunie 2010
Incercati sa-l convingeti sau renuntati la proiect.
Mai aveti posibilitatea sa-l actionati in judecata.
daca nu va semneaza nu aveti ce face trebuie sa renuntati la idea de a va monta centrala.Si eu sunt in aceeasi situatie cu o vecina de vreo 2 ani iar in instanta nu veti avea castig de cauza eu le-am incercat pe toate bani cheltuiti degeaba
Dar mie nu mi se incalca nici un drept?. Am dreptul sa-mi pun centrala. Daca un vecin este c..tin si nu vrea sa-si dea acordul invocand motive de genul: cos de evacuare pana la etajul 4 (stau la parter) sau ca-i vine miros de gaze. Ce ma fac? Pe scara mea mai sunt 3 vecini care au centrale proprii si sunt la etajul 1 si 4.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este distanta minima intre hornul de evacuare al centralei pe gaz si geamurile blocului vecin ieia ieia V-as ruga sa-mi raspundeti daca este prevazuta, legal, distanta minima dintre hornul de evacuare al centralei pe gaz si geamurile vecinului de bloc. Cele doua ... (vezi toată discuția)
Simigerie la parterul blocului viorel6060 viorel6060 Buna ziua. In spatiul comercial de la parterul blocului meu s-a deschis o simigerie ce are gura de evacuare a cuptorului in spatele blocului la nivelul ... (vezi toată discuția)
Coş evacuare gaze de la centrală - poluare in curte Gheorghiţă3 Gheorghiţă3 Bună ziua! Vecinul meu şi-a făcut recent un coş de tip ventuză pentru evacuare gaze de la centrală, care este orizontal, la înălţime de 2m, cu ... (vezi toată discuția)