Buna ziua, am avut o masina cumparata in leasing in anul 2008. Am dat avans 30%, restul in rate pe 5 ani. Dar in 2009 luna mai nu am mai putut plati ratele si mi s-a prezentat la usa un domn care mi-a ridicat masina ,lasandu-mi doar un proces verbal de ridicare.(29 mai). Dupa 2 luni am primit factura de asig. obligatorie pe perioada iun. 2009- mai 2010. Deci dupa ce masina era la ei. A trecut un an si eu nu am primit rezilierea contractului, deci si impozit am de plata pe anul 2010. Ei au vandut-o fara sa fiu anuntata conform contractului. Va rog sa-mi spuneti ce pot sa fac si daca am vreo sansa de recuperare prin instanta. Pentru ca si ei au incalcat clauzele contractuale fata de mine. Va multumesc.:(:(:(
Ii puteti actiona in judecata dar apelati la serviciile unui avocat specializat in astfel de probleme, care va sti sa interpreteze contractul de leasing si va sti cum sa va coordoneze activitatea in instanta. Va urez succes!
Multumesc! Anul trecut am dat unei avocate sa -mi interpreteze contractul si asa mi-a si spus ca vom contesta in instanta. Problema e ca ei nu m-au dat , deci nu pot sa-i contest. Acum as dori sa deschid eu impotriva lor. Credeti ca am sanse?
Probleme leasing
leusan
Un vecin al meu are o problema:
In anul 2006 a luat o masin in leasing pe 4 anipinain 2010. A intirziat cu plata la o rata in anul 2008 si a venit un domn ... (vezi toată discuția)