avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... legea pt asociatia familiala - magazin mixt
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

legea pt asociatia familiala - magazin mixt

vreau sa deschid un magazin mixt dar in localitate nu este nici apa nici gaz si mai am sediul intr-o straduta mai primesc autorizatie? mersi:)
Cel mai recent răspuns: danike , utilizator 07:30, 23 Iunie 2010
mergeti la registrul comertului sa va autorizati in baza OUG nr. 44/2008.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care e diferenta intre pfa si intreprindere individuala daca in ambele cazuri se pot face angajari? csabex csabex Buna, Vreau sa-mi deschid un magazin mixt, si sa angajez o persoana cu CIM, iar eu sa-mi pastrez calitatea de salariat la o terta firma, cu alta ... (vezi toată discuția)
Avize necesare pt deschiderea unui magazin mixt sorinnel_25 sorinnel_25 ce avize sunt necesare pt deschiderea unui magazin mixt pe PFA? (de la ce directii?) (vezi toată discuția)
Infiintare intreprindere individuala: magazin de haine. am nevoie de o anume calificare? manu-man manu-man salutare tutror! vreau sa deschid un magazin cu haine sh si nu stiu daca pot infiinta o I.I fara a avea nici un document care sa ateste calificatea sau ... (vezi toată discuția)