avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 312 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ipoteca in vechile carti funciare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ipoteca in vechile carti funciare

Am o ipoteca inscrisa in anul 1968 intr-o CF veche. Creditorul, persoana fizica nu mai poate fi gasit. Cum pot radia aceasta ipoteca, cat mai repede?
Cel mai recent răspuns: ContSters4579 , utilizator 11:09, 23 Iunie 2010
...daca suma nu e mare puneti banii la dispozitia creditorului printr-un executor dupa care incercati sa radiati ipoteca ce garanteaza creanta...
Notificati-l si somati-l public sa se prezinte la un BNP pentru stingerea si radierea ipotecii.
Constatati in instanta perimarea ipotecii
e perimataaaaa!.. actiune de perimare instanta sau faceti dovada ca ati achitat intregul debit si radiati ipoteca
...conf cod civil ipoteca trebuie reinoita din 15 in 15 ani...dar asta pe sistem de cod civil,registru inscriptiuni si transcriptiuni...daca e in zona de cf mai puteti sustine ca e perimata?...
Problema este in zona de cf veche, nu pe zona de trasncriptiuni-inscrptiuni. Nu am nici o dovada de plata. Ipoteca era pentru pentru diferenta de pret de la cumpararea imobilului. Iar creditorul a plecat din tara in anii 80.

Alte discuții în legătură

Apartament sub ipoteca Tommy D Tommy D Salutari la toata lumea! Am cumparat o masina in 1998 si am garantat cu apartamentul. Acte peste acte si binenteles ca apartamentul a fost pus sub ipoteca. ... (vezi toată discuția)
Cum credeti ca este mai corect? DanyD DanyD Am un titlul executoriu neexecutat in termenul de prescriptie de 3 ani. Dorind sa constat pe cale judecatoreasca faptul ca a intervenit prescriptia dreptului ... (vezi toată discuția)
Prescriere executare silita Catherina Catherina Buna ziua , am castigat in instanta un proces cu banca .Adica mai exact un contract de credit cu ipoteca s-a constatat ca s-a prescris si in acelasi timp ... (vezi toată discuția)