avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... comision de rambursare anticipata
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

comision de rambursare anticipata

Buna ziua,

ma confrunt cu o situatie neplacuta cu o banca.

vreau sa rambursez anticipat un credit si desi legea spune ca incepand cu 21.06.2010 toate comisioanele care incalca ordonanta de urgenta data de guvern in aceasta luna sunt nule de drept, banca insista sa platesc un comision mai mare.

cum pot sa-i oblig sa nu-mi puna un comision mai mare de 1%.

mentionez ca am un credit contractat in 2004 si este cu rata fixa.

Multumesc anticipat
Ultima modificare: Miercuri, 23 Iunie 2010
goppo, utilizator
Cel mai recent răspuns: goppo , utilizator 11:13, 23 Iunie 2010
reclamati la OPC
si OPC-ul are competente sa-i oblige sa nu puna un comision mai mare de 1% sau doar le da amenda dar eu platesc cat vor ei?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oug 50/2010 logodnica logodnica Buna ziua, In articoul din WALL-STREET publicat in 03.09.2010, dl. Cristian Radu – Director Directie Managementul Retelei din cadrul Volksbank a ... (vezi toată discuția)
O u g 50 Iulian V.Bica Iulian V.Bica Ce comisioane si ce dobanzi au fost anulate ?Legea este neclara si veau sa stiu cum sa pun problema in fata celor de la banca -cu BCR multi dintre noi au ... (vezi toată discuția)
Comision de rambursare anticipata - ordonanta?? raluka raluka am 2 credite pe care doresc sa le rambursez anticipat?ce stiti de comisionul de rambursare anticipata? e o chestiune confuza si la banci...care este ... (vezi toată discuția)