avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... comision de rambursare anticipata - ordonanta??
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

comision de rambursare anticipata - ordonanta??

am 2 credite pe care doresc sa le rambursez anticipat?ce stiti de comisionul de rambursare anticipata? e o chestiune confuza si la banci...care este ordonanata/legea? se applica si pt creditele vechi?
Ultima modificare: Miercuri, 7 Iulie 2010
raluka, utilizator
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 16:08, 7 Iulie 2010
Trebuie sa notificati banca in scris si sa luati numar de inregistrare. In ordonanta scrie ca acest comision de rambursare este de 1% pentru creditele cu dobanda fixa si 0% pentru creditele cu dobanda variabila. Ordonanta se aplica si pentru creditele vechi. Atentie mare pentru ca bancile isi vad propriul interes. Ordonanta a intrat in vigoare de la 21 iunie. Nu credeti ce va spun bancile. Daca aveti probleme, apelati la OPC (OPC-ul abia asteapta ca bancile sa calce stramb).
stiti cumva ce tva se aplica la creditele imobiliare? am luat un apartament in rate la dezvoltator. si ei vor sa-mi perceapa 24% tva? nu tb aplicat cel de 5%?
@raluka,

Va rog frumos sa cititi Regulamentul de postare si sa stergeti denumirea societatilor implicate in discutie.Accesati pentru stergere, optiunea editare.
In acest forum, se discuta ideea si nu persoana fizica/juridica.

Va multumesc frumos, pentru intelegere si colaborare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare banca-legea 288/2010 - comision rambursare anticipata roc_sy roc_sy Am contract de credit la Volksbank pentru care am refuzat actul aditional propus in baza ordonantei 50/2010. Acum doresc sa notific banca pentru a reveni la ... (vezi toată discuția)
O u g 50 Iulian V.Bica Iulian V.Bica Ce comisioane si ce dobanzi au fost anulate ?Legea este neclara si veau sa stiu cum sa pun problema in fata celor de la banca -cu BCR multi dintre noi au ... (vezi toată discuția)
Comision de rambursare anticipata codreanud codreanud se mai plateste sau nu comisionul de rambursare anticipata la creditele cu dobanda variabila? (vezi toată discuția)