am 2 credite pe care doresc sa le rambursez anticipat?ce stiti de comisionul de rambursare anticipata? e o chestiune confuza si la banci...care este ordonanata/legea? se applica si pt creditele vechi?
Trebuie sa notificati banca in scris si sa luati numar de inregistrare. In ordonanta scrie ca acest comision de rambursare este de 1% pentru creditele cu dobanda fixa si 0% pentru creditele cu dobanda variabila. Ordonanta se aplica si pentru creditele vechi. Atentie mare pentru ca bancile isi vad propriul interes. Ordonanta a intrat in vigoare de la 21 iunie. Nu credeti ce va spun bancile. Daca aveti probleme, apelati la OPC (OPC-ul abia asteapta ca bancile sa calce stramb).
stiti cumva ce tva se aplica la creditele imobiliare? am luat un apartament in rate la dezvoltator. si ei vor sa-mi perceapa 24% tva? nu tb aplicat cel de 5%?
Va rog frumos sa cititi Regulamentul de postare si sa stergeti denumirea societatilor implicate in discutie.Accesati pentru stergere, optiunea editare.
In acest forum, se discuta ideea si nu persoana fizica/juridica.
Va multumesc frumos, pentru intelegere si colaborare.
O u g 50
Iulian V.Bica
Ce comisioane si ce dobanzi au fost anulate ?Legea este neclara si veau sa stiu cum sa pun problema in fata celor de la banca -cu BCR multi dintre noi au ... (vezi toată discuția)