avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... O U G 50
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

O U G 50

Ce comisioane si ce dobanzi au fost anulate ?Legea este neclara si veau sa stiu cum sa pun problema in fata celor de la banca -cu BCR multi dintre noi au probleme ! vreau sa nu mai platesc dobanzile si comisioanele lor nesimtite !
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 11:30, 20 Iulie 2010
comisionul de risc si cel de rambursare anticipata!
cel de rambursare anticipata a fost doar limitat la 1% pentru creditele cu dobanda fixa, pentru cele cu dobanda variabila este 0%; a mai fost eliminat comisionul de achitare a ratelor de alta persoana( era la banca mentionata de dvs.)
Ultima modificare: Sâmbătă, 31 Iulie 2010
Mara Ionescu, Consilier juridic
@ Iulian V.Bic... si @Mara Ionescu

interventie moderator

Va rog frumos sa stergeti denumirea societatii implicate in discutie.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dobanda variabila vs. dobanda fixa Claark Claark Buna Ziua! Am un credit la o banca si in luna asta am primit o scrisoare de la ei in care vor sa imi reduca dobanda variabila de la 18,5 % cu 3 procente, adica ... (vezi toată discuția)
Contract de credit ipotecar bcr Simonabcr Simonabcr In luna februarie a anului 2008, am contractat impreuna cu sotul si tata-socru, un credit ipotecar la BCR, in valoare de 29847 de euro., rambursabil pe o ... (vezi toată discuția)
Comisioane contract de credit - mai pot scoate din ele ? dan_popa40 dan_popa40 Buna ziua ! Am un contract de credit din 2007 la o banca. Pe scadentar am urmatoarele comisioane: 1. Dobanda; a fost fixa in primele 3 luni, apoi ... (vezi toată discuția)