avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... legea290/2003
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

legea290/2003

tatal meu a primito decizie prin care i s-a admis cererea de acordare a unor despagubiri pentru bunurile din basarabia
in aceasta hotarare i s-a acordat suma de 178 799, 96 lei cu titlu de despagubiri
s-a hot faptul ca se va plati in termen de 2 ani 60% in primul an si 40% in al doilea an
avand in vedere faptul ca hotararea s-a dat in data de 24.07.2007 si pana in ziua de azi nu a primit niciun leu, ce ar trabui sa faca???
am facut deja 2 adrese catre autoritatea nat. pt. restituirea proprietatilor si nu avem niciun raspuns?
credeti ca putem sa ii dam in judecata? sau mai bn prin executor? sau cum???

Alte discuții în legătură

Neclaritate legea 290/2003 gigelas gigelas Buna ziua, In urma unor procese de durata,mostenitorul unor persoane ce si-au abandonat bunurile in Basarabia anilor 1944,a obtinut o sentinta definitiva si ... (vezi toată discuția)
Ce alternative am? mamalui Stefan mamalui Stefan Buna ziua, nu sunt sigura daca subiectul meu este bine incadrat aici,daca nu imi cer scuze. Este vorba despre faptul ca am o Hotarare definitiva pe Legea ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare - recurs ni_leta ni_leta Buna ziua Va rog daca ma poate ajuta cineva cu o problema. Anul trecut am pus in executare 40% din cuantumul despagubirilor (Legea 10/2001) stipulat prin ... (vezi toată discuția)