avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cuantum amenda administrativa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cuantum amenda administrativa

Buna ziua,

Am fost cercetat pentru savarsirea infractiunii de inselaciune cu fila cec, acum aproximativ o luna am fost chemat la SIF unde am dus anumite documente cerute de catre domnii de acolo, asta pentru a demonstra ca sunt nevinovat si ca totul s-a intamplat din rautatea unor oameni. Cei de acolo mi-au spus ca au finalizat cercetarile si ca voi primi o amenda, pentru ca partea vatamata dupa ce a introdus fila cec in banca a retras-o si a investit cu formula executorie.
As vrea sa stiu care ar putea fii cuantumul amenzii, exista un barem de la pana la, in cat timp va trebuii sa o platesc, a trecut o luna si inca nu am primit comunicarea acasa mai dureaza, si daca va fii prea mare si nu voi avea bani sa o platesc ce se va intampla?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 19:17, 23 Iunie 2010
Amenda administrativa nu se va regasi in cazier
Dupa administrarea probatoriilor,in functie de gravitatea faptei(despre care nu ati dat destule informatii),de circumstantele dvs.personale(daca sunteti infractor primar,daca aveti antecedente penale,de conduita in timpul cercetarilor,etc) se va stabil sanctiunea.
Fara a cunoaste actele si lucrarile dosarului,in lipsa unor informatii complete, nimeni nu poate prevedea care va fi finalitatea cauzei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proceduri file cec refuzate Cent Cent Buna ziua, Daca stie cineva, va rog mult sa imi explicati la ce sa ma astept din momentul in care o fila CEC depusa in banca nu a avut acoperire. Cunosc ... (vezi toată discuția)
Fals si uz de fals si inselaciune. dumutaadrianred dumutaadrianred Buna ziua. O persoana are 2 dosare, unul de fals si uz de fals iar al doilea pentru inselaciune. Prima infractiune este savarsita in decembrie 2007 dar ... (vezi toată discuția)
Fila cec fara contract bogdan2511 bogdan2511 Buna ziua, Societatea noastra a primit ca si garantie pentru plata unor facturi o fila CEC in alb si un bilet la ordin in alb. Deoarece clientul nu a mai ... (vezi toată discuția)