avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită recurs-respingere incuviintare executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

recurs-respingere incuviintare executare silita

Buna ziua. Imi puteti spune si mie care instanta este competenta sa judece recursul declarat impotriva unei incheieri de respingere a incuviintarii executarii silite. Se judeca la judecatorie sau este de competenta tribunalului?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Carmen Chitu , Avocat 13:05, 23 Iunie 2010
tribunalul are competenta dar actiunea de recurs se depune la instanta de fond in termenul legal
Se depune la judecatorie si se judeca la Tribunal, in termen de 5 zile de la pronuntare.
Depuneti cererea de recurs la judecatoria care v-a respins cererea de incuviintare a executarii in termen de 5 zile de la comunicare, iar judecatoria va trimite dosarul la tribunal.
Va multumesc mult pentru raspunsuri. Asa am procedat si eu, dar acum ma gandeam ca poate am gresit . Incheierea ne-a fost comunicata pe 16.06.2010 si recursul l-am depus pe 21.06.2010. Eu zic ca inca eram in termen, aveti alta opinie?
Ati formulat cererea de recurs in termen, nu va faceti probleme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se procedeaza ? rolex rolex Am un contract de arenda cu o societate comerciala. Contractul este autentificat la notar si este titlu executoriu creanta fiind certa lichida si exigibila ... (vezi toată discuția)
Se poate apela la executorul judecatoresc pt punerea in executare a unei hotarari nelegalizate executorie de drept? tucalan tucalan Buna ziua, Am o hotarare executorie de drept,prin care debitoarea este obligata la plata unei sume de bani. Vreau sa apelez la executorul judecatoresc.Avand ... (vezi toată discuția)
Incuviintare executare silita hotarare suspendata art.300, 403 vechiul c.pr.civ. eugen82 eugen82 Intr-un proces comercial inceput pe vechiul cod de procedura, mi s-a admis cererea in apel, hotarire definitiva executorie. Am introdus cerere de executare ... (vezi toată discuția)