avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... obiective expertiza agricola
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

obiective expertiza agricola

buna ziua
rog sfat pentru formulare obictive, la expertiza de evaluarea a lipsei de folosinta a unui teren agricol intravilan
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 03:44, 6 Iulie 2010
Ati formulat deja obiectivul:
"Sa se stabileasca cuantumul lipsei de folosinta a terenului ..........(datele de identificare a terenului) in perioada .................
La cele expuse de distinsul dn.expert Ciobanu se va mai adauga:
"cu stabilirea unor eventuale daune cominatorii si a coeficientului de inflatie la zi"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa de folosinta ContSters40598 ContSters40598 In urma unui partaj succesoral, (casa si terenul aferent) instanta a atribuit celor doua partilor in litigiu, jumatate din casa si pamantul aferent pentru ... (vezi toată discuția)
Cerere in vederea efectuarii unei expertize tehnice de evaluare - ce obiective ar trebui sa formulez ? ContSters338989 ContSters338989 Am chemat in judecata un coproprietar pentru daune lips ade folosinta . Instanta mi-a cerut sa formulez obiectivele . Trb sa evalueze dreptul de folosinta ... (vezi toată discuția)
Expertiza in vederea stabilirii cuantumului este obligatorie? ContSters338989 ContSters338989 Este obligatorie efectuarea unei expertize de evaluare a dreptului de folosinta in cazul in care eu am cerut sa mi se plateasca daune sau este suficient un ... (vezi toată discuția)