Am primit astazi un telefon la firma de la o doamna care cica suna din partea Serviciului de Radiodifuziune si imi zice ca societatea noastra are de platit taxa radio-TV in valoare de 360 lei, noi neavand contract cu Renel. Imi puteti spune daca chiar suntem obligati la plata acestei taxe?
Vad ca mi s-a dat un text de lege (pe care il citisem deja) din care reiese ca ar tb sa platesc . Am mai citit articole pe aceasta tema si am inteles ca exista o hotarare a unei Curti de Apel prin care s-a anulat acest articol de lege . Asta era raspunsul pe care il asteptam . Multumesc .
m-am confruntat cu aceeasi problema, firma mea fiind intreprindere micro pana in 2004. Am fost actionati in instanta in 2009 pentru neplata facturii care acoperea o perioada din 2004-2006. si am fost obligati la plata taxei doar pt perioada cat societatea a fost platitoare de imp pe micro, adica vreo 60 lei +penalitati, dintr-un total de 445 lei
Taxa radio tv
anamariacelik
Persoan juridica,plateste lunar la E-on suma de 25 lei:15 taxa tv,10 taxa radio.Acum primeste somatii pentru plata taxei radio plus penalitatile.Stie cineva in ... (vezi toată discuția)