avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1160 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizare un alt punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizare un alt punct de lucru

Buna ziua,
Vreau sa imi deschid un nou punct de lucru,loc unde voi recolta sange (analize sange),dupa recoltare, aceeste mostre vor fi duse la primul sediu pentru a fi administrate pe aparate, pentru prelevare rezultate.
Am autorizat la registru comertului,am certificat constatator in urma depunerii declaratiei pe propria raspundere.
Ce trebuie sa mai fac,la ce institutii trebuie sa mai merg pentru a avea toate avizele pentru noul spatiu ?????
Ce alte autorizatii sau avize mai am nevoie ??????
Vreau sa fiu in legalitate din toate punctele de vedere si sa detin toate autorizatiile necesare desfasurarii activitatii pentru noul sediu.
Va multumesc si astept un raspuns cat mai repede posibil...
mail: afemeimarius@yahoo.com
Cel mai recent răspuns: Conta Orasanu , Consultant fiscal 09:50, 24 Iunie 2010
Buna ziua,

Trebuie sa declarati punctul de lucru si la Administratia Financiara in care aveti sediul social, in 30 zile de la data eliberarii actelor punctului de lucru din ONRC.
va sunt necesare aceleasi avize ca la primul punct de lucru.daca v-ati autorizat la reg.com.va vor vizita cei care trebuie sa va avizeze si in plus trebuie sa anuntati si fiscul.
Sa nu uitati cel mai important lucru: autorizatiile de la Ministerul Sanatatii. Fara acestea nu veti putea desfasura activitatea.
A se vedea legislatia in vigoare.

ex. Ordin nr. 609 din 12/08/2002
aprobarea Normelor de autorizare si functionare a laboratoarelor care efectueaza analize medicale in sistem ambulatoriu

Exact aceeasi procedura ca la primul punct de lucru.
Multumesc,
prin Administratie Fiscala sa inteleg ca va referiti la Directia de Finante ?

Alte discuții în legătură

Atat de grav? Chisalita Chisalita care ar fi condamnarea sau pedeapsa la care cu aproximatie mi se va da in fata instantei cu alcolemie de 2,25 la prima proba in sange? (vezi toată discuția)
Bună ziua, la concentrația de 0,09 în aerul respirat ,pana ... Cristimarius Cristimarius Bună ziua, la concentrația de 0,09 în aerul respirat ,pana la ieșirea rezultatului la sânge poți conduce ? Se eliberează dovada înlocuitoare? Multumesc (vezi toată discuția)
Inregistrare in scopuri de tva autohut autohut Buna ziua Am infiintat acum o saptamana un SRL cu 3 asociati si 3 administratori. Am optat sa fim platitori de TVA si sediul social este fara activitate. ... (vezi toată discuția)