avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizare un alt punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizare un alt punct de lucru

Buna ziua,
Vreau sa imi deschid un nou punct de lucru,loc unde voi recolta sange (analize sange),dupa recoltare, aceeste mostre vor fi duse la primul sediu pentru a fi administrate pe aparate, pentru prelevare rezultate.
Am autorizat la registru comertului,am certificat constatator in urma depunerii declaratiei pe propria raspundere.
Ce trebuie sa mai fac,la ce institutii trebuie sa mai merg pentru a avea toate avizele pentru noul spatiu ?????
Ce alte autorizatii sau avize mai am nevoie ??????
Vreau sa fiu in legalitate din toate punctele de vedere si sa detin toate autorizatiile necesare desfasurarii activitatii pentru noul sediu.
Va multumesc si astept un raspuns cat mai repede posibil...
mail: afemeimarius@yahoo.com
Cel mai recent răspuns: Conta Orasanu , Consultant fiscal 09:50, 24 Iunie 2010
Buna ziua,
Aceste entitati,agentii publice in momentul in care vor veni pe teren,probabil imi vor aduce la cunostinta in prima faza despre ce demersuri trebuie sa fac ca sa fiu in legalitate.
Ma refer daca voi fi instruit de catre acestia in prima faza ? si nu amendat...
Trebuie sa merg si la finante sa anunt autorizarea noului punct de lucru in 30 de zile calendaristice ,din moment ce astazi mi-a fost eliberat certificatul constatator?

Va multumesc mult !
afemeimarius a scris:

Buna ziua,
Aceste entitati,agentii publice in momentul in care vor veni pe teren,probabil imi vor aduce la cunostinta in prima faza despre ce demersuri trebuie sa fac ca sa fiu in legalitate.
Ma refer daca voi fi instruit de catre acestia in prima faza ? si nu amendat...
Trebuie sa merg si la finante sa anunt autorizarea noului punct de lucru in 30 de zile calendaristice ,din moment ce astazi mi-a fost eliberat certificatul constatator?

Va multumesc mult !

Buna ziua,

Da, la finante trebuie sa va prezentati in maxim 30 zile de la data eliberarii actelor din Reg. Comertului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atat de grav? Chisalita Chisalita care ar fi condamnarea sau pedeapsa la care cu aproximatie mi se va da in fata instantei cu alcolemie de 2,25 la prima proba in sange? (vezi toată discuția)
Bună ziua, la concentrația de 0,09 în aerul respirat ,pana ... Cristimarius Cristimarius Bună ziua, la concentrația de 0,09 în aerul respirat ,pana la ieșirea rezultatului la sânge poți conduce ? Se eliberează dovada înlocuitoare? Multumesc (vezi toată discuția)
Inregistrare in scopuri de tva autohut autohut Buna ziua Am infiintat acum o saptamana un SRL cu 3 asociati si 3 administratori. Am optat sa fim platitori de TVA si sediul social este fara activitate. ... (vezi toată discuția)