Buna ziua, am o problema in legatura cu locul in care are loc actiunea de mostenire intre frati in urma decesului unicului parinte si la cat s-ar putea ridica taxele notariale.
Va multumesc
LULI
Succesiunea se deschide la un notariat public in raza caruia se afla ultimul domiciliu al defunctului. In ce privesc taxele, le puteti afla doar de la notar.
Din cate stiu succesiunea se face din initiativa voastra , a mostenitorilor. sfatul meu este sa faceti succesiunea prin instanta, este mai ieftina decat la notar.Asta daca mostenitorii sunt de acord. Cautati un avocat pentru consultanta si reprezentare in instanta.
multumesc pentru raspuns. probabil ca succesiunea prin instanta e mai ieftina, dar cred ca necesita mai mult timp alocat pentru aceasta. din pacate, stam f.prost la capitolul timp liber si in plus, unul dintre frati locuieste la 220 km de bucuresti.
inca o data, multumesc.
Succesiune
mary50
As dori ca un avocat sa-mi spuna in legatura cu succeiunea.Tata a decedat in 24.01.2015 a ramas mama,eu sunt singurul copil.Succesiunea e obligatorie in ... (vezi toată discuția)
Succesiune
mary_inger2007
Sunt persoana cu handicap de grd 1 si datorita faptului ca nu ma pot deplasa fara ajutor va implor sa ma ajutati cu un sfat Acum 2 luni mi-a murit mama iar ... (vezi toată discuția)