Buna ziua, as dori sa stiu daca, in cazul in care imi prezint demisia in cadrul unei firme private cum ar fi McDonalds, in conditiile in care am incheiat un contract de munca pe o perioada determinata de 3 luni, sunt nevoita sa platesc anumite cheltuieli pt desfacerea contractului? Va multumesc anticipat pt raspuns!
În cazul încetării prin acordul părţilor a contractului individual de muncă, angajatorul nu poate pretinde despăgubiri de la salariat pentru acoperirea prejudicului suferit ca urmare a încetării contractului înainte de expirarea perioadei pentru care a fost incheiat.
În cazul încetării prin acordul părţilor a contractului individual de muncă, angajatorul nu poate pretinde despăgubiri de la salariat pentru acoperirea prejudicului suferit ca urmare a încetării contractului înainte de expirarea perioadei pentru care a fost incheiat.
Imi puteti spune va rog la ce articol se incadreaza citatul de mai sus?Chiar as avea nevoie de acel articol,deoarece ma confrunt cu o problema asemenatoare!va multumesc
n cazul ncetrii prin acordul prilor a contractului individual de munc, angajatorul nu poate pretinde despgubiri de la salariat pentru acoperirea prejudicului suferit ca urmare a ncetrii contractului nainte de expirarea perioadei pentru care a fost incheiat.
Imi puteti spune va rog la ce articol se incadreaza citatul de mai sus?Chiar as avea nevoie de acel articol,deoarece ma confrunt cu o problema asemenatoare!va multumesc
Anonim
exista vreo prevedere legala care sa interzica inserarea unei clauze penale intr-un contract individual de munca pe perioada determinata? (o clauza care sa ... (vezi toată discuția)