avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatia pt cresterea copilului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatia pt cresterea copilului

buna
o angajata la firma care lucrez trebuie sa nasca in data de 24 iulie 201014 problema dansei este ca nu e angajata numai din 14 august 2009 pana acum nu si-a scos nici o zi de prenatal. interbarea e daca beneficiaza de indemnizatia pt cresterea copilului?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:40, 23 Iunie 2010
nu cred. pare a avea intrerupte mai mult de o fractiune de jumate de luna. Nu8 conteaza ca nusi-a lut prenatal.
1. O singura data in cele 12 luni are voie sa aiba o luna cu mai putin de jumatate din zilele lucratoare ale lunii.
2. Asa ca s-ar putea sa aiba noroc.
Perioada care se ia in calcul va fi 24 iulie 2009 - 24 iulie 2010 ... in aceasta perioada , fractiunea de luna poate fi mai mica decat jumatate din numarul zilelor lucratoare din acea luna doar o singura data.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sarcina in timpul somajului aroneasa aroneasa Am ramas fara serviciu anul trecut din luna iunie. Din cauza neregulilor din firma cartea de munca am luat-o in august cand am depus-o la somaj incepand cu 27 ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere copil marius.81ymc marius.81ymc Sotiei mele i-sa terminat perioada de plata a somajului in data de 2 decembrie iar cartea de munca i-sa inchis de catre ITM cu data de 14 decembrie 2009. Daca ... (vezi toată discuția)
Voi beneficia de ccc? airamm airamm buna ziua, sunt angajata din data de 01.august 2009 sunt insarcinata si trebuie sa nasc pe 20 iulie 2010.Daca nasc pe 15 iulie 2010 o sa beneficiez de ... (vezi toată discuția)