Buna ziua. Am si eu un caz: s-a emis un BO catre un furnizor.La momentul respectiv se intocmeau actele pentru schimbarea actionariatului, respectiv a administratorului. Astfel BO a fost semnat de cel ce urma sa fie adminitrator.Pana la momentul decontarii insa, actele nu au iesit de la Reg. Comertului iar BO a fost bagat in banca de furnizor.Semnatura nu era autorizata in banca, administratorul nu a putut ajunge sa autorizeze semnatura....ce se intampla acum??? Multumesc.
Sa inteleg faptul ca vreti sa profitati de situatia ca BO a fost semnat de o persoana fara calitate si sa refuzati plata?
Puteti face asta, in conditiile in care semnatarul nu are specimen in banca, aceasta va refuza plata .
Dar urmeaza ceva repercusiuni din partea creditorului, depinde de suma.
Nu, nu vreau asta.S-a intamplat pur si simplu din greseala in sensul ca am crezut ca pana la data scadenta a BO , actele de la Reg. Comertului vor fi gata, iar persoanei care a semnat BO i se va autoriza semnatura in banca. Se facea acest lucru si acum cand a sunta banca, numai ca administratorul nu era in localitate si nu a putu ajunge la banca.Maine oricum se va face plata prin OP,intrebarea e daca pot aparea alte probleme.....
Nu au ce probleme sa fie, atata timp cat obligatia de plata o s-o respectati, sub o forma sau alta.
Acel BO a fost refuzat, deci nu a fost onorat la plata, dar totusi plata ati facut-o prin alt mijloc legal de plata, OP.
Daca furnizorul este multumit, nu vad ce alte probleme ar fi.
Probabil va ganditi sa nu faca banca vreo sesizare pentru tentativa de frauda.
Puteti explica acest fapt, daca sunteti solicitati de banca.
In rest, nu sunt alte probleme.
Intrebare
ash
Buna ziua. Am si eu un caz: s-a emis un BO catre un furnizor.La momentul respectiv se intocmeau actele pentru schimbarea actionariatului, respectiv a ... (vezi toată discuția)