avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi

Marți, 15 aprilie, are loc evenimentul: Reges-Online - Care sunt noutățile și cum abordăm tranziția la noul registru de evidență a salariaților. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale BO fara semnatura autorizata
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

BO fara semnatura autorizata

Buna ziua. Am si eu un caz: s-a emis un BO catre un furnizor.La momentul respectiv se intocmeau actele pentru schimbarea actionariatului, respectiv a administratorului. Astfel BO a fost semnat de cel ce urma sa fie adminitrator.Pana la momentul decontarii insa, actele nu au iesit de la Reg. Comertului iar BO a fost bagat in banca de furnizor.Semnatura nu era autorizata in banca, administratorul nu a putut ajunge sa autorizeze semnatura....ce se intampla acum??? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ash , utilizator 09:03, 24 Iunie 2010
In regula, multumesc mult.
Un caz asemanator as avea si eu dar la mine este vorba de suma de 2500 de euro ... ? Ce se poate intampla daca cel care a semnat nu are specimen de semnatura in banca ? dar daca are ?
Pai daca are semnatura autorizata, nu vad unde este problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare ash ash Buna ziua. Am si eu un caz: s-a emis un BO catre un furnizor.La momentul respectiv se intocmeau actele pentru schimbarea actionariatului, respectiv a ... (vezi toată discuția)
Procedura semnare contract comercial asbinvest asbinvest Buna ziua ! Am cumparat ca persoana juridica ( X - actionar 100% , administrator 100% , autorizat 100% pentru specimen semnatura bancara ) marfa cu ... (vezi toată discuția)
Respingere investire bo MARIO79 MARIO79 Am cerut investirea cu formula executori a unui BO refuzat de banca deoarece semnatura de pe bilet nu corespunde cu specimenul de semnatura.Precizez ca ... (vezi toată discuția)