avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 363 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale PROCEDURA SEMNARE CONTRACT COMERCIAL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

PROCEDURA SEMNARE CONTRACT COMERCIAL

Buna ziua !

Am cumparat ca persoana juridica ( X - actionar 100% , administrator 100% , autorizat 100% pentru specimen semnatura bancara ) marfa cu plata in avans si ridicarea marfii dupa intrarea banilor in cont ( marfa in custodie ) pe baza de factura de la Y in data de 19.06.2009 dupa care nu mi sa livrat nici o marfa , respectiv nici bani returnati in cont pana in prezent ; Y are ca actionar si administrator 100 % o singura persoana - I.N. dar sotia sa - I.A. are specimen de semnatura in banca pentru BO / CEC -uri , OP , retrageri de bani , emiteri de facturi , plati impozite ( TVA , impozit pe profit , etc ) ; contractul de V - C dintre X si Y este semnat de SB, actionarul si adminstratorul 100% , drept de semnatura 100% in banca si IA, sotia d-lui IN care are doar drept de semnatura in banca ( asa a declarat verbal la data semnarii contractului ca are autoritate deplina la semnare acte dar ulterior verificand la ONRC am constatat ca numai IN este actionar si administrator 100% iar sotia sa are doar drept de semnatura in banca ) .
Ce sanse am sa castig in instanta in acest caz , eu SB, actionarul si adminstratorul 100% , drept de semnatura 100% in banca in urmatoarele 2 cazuri :
1. numai pe baza de contract de V - C si factura ;
2. pe baza de contract de V - C , factura + BO semnat si avalizat si pe persoana fizica dar pe numele IA,

Rog respectuos un raspuns urgent !!!!!!!!!
Ultima modificare: Duminică, 27 Decembrie 2009
ContSters20980, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters36411 , utilizator 16:18, 23 Decembrie 2009
Aveti toate sansele sa castigati. Problema care se pune este cat timp va dura sa obtineti hotararea definitiva si irevocabila, pe care apoi sa o investiti cu putere executorie si mai ales, cat va fi de usor (important este ce puteti urmari silit in mod real) sa va recuprati efectiv intreg prejudiciul.
Ultima modificare: Miercuri, 23 Decembrie 2009
ContSters36411, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sanse de recuperare debit cu noul cod fiscal din 05.2010 asbinvest asbinvest Buna ziua ! A. Am cumparat ca persoana juridica ( X - actionar 100% , administrator 100% , autorizat 100% pentru specimen semnatura bancara ) marfa cu ... (vezi toată discuția)
Executare avalist ecristian ecristian Am o mare nelamurire: O societate X desfasoara activitati comerciale cu o alta societate Y. X i emite lui Y un bilet la ordin avalizat de administratorul ... (vezi toată discuția)
Caz de insolventa ciudat asbinvest asbinvest Buna ziua ! SC X am de recuperat de la SC Y aflata in insolventa , respectiv lichidare in prezent o suma de bani+ penalitati proveniti dintr-o factura ... (vezi toată discuția)