avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Act aditional-legal sau ILEGAL ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Act aditional-legal sau ILEGAL ?

buna ziua,
Am o nelamurire ! Firma la care lucrez are sediul in alt oras(foaret departe) ,astazi,la sfarsitul programului, secretatra ne-a comunicat ca trebuie sasemnam un act aditional cum ca am fi deacord sa ne ducem in celalalt oras sa lucram cand este nevoie!
noi am intrebat daca o sa se respecte programul si....a spus ca da..in mare parte ...intradevar se respecta prg de 8 ore de munca..sar nu se mai pune la socoteala drumulnoastru!??!!?
Asta ar insemna sa plecam de acasa la ora 6 dimineata si sa ne intoatrcem la ora 6:30 -7:00 seara!!!!
Noi am refuzat sa semnam astazi pe motiv sane consultam familiile ....acum asvrea sa stiu:
~ce mi s-ar putea intampla daca refuz sa semnez actul aditional???
~ma pot concedia pe motivul asta sau imi poate face referat?(este legal..este vreun art ,lege ceva????)
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: georgika , utilizator 20:35, 23 Iunie 2010
In cazul dvs. ar fi vorba de o delegatie care nu poate fi mai mare de 60 de zile si cu acceptul dvs. pe inca 60 de zile.Vor ca prin actul aditional semnat sa mergeti permanet in aceleasi conditii salariale, probabil vor sa inchida acest punct de lucru si ca sa nu suporte cheltuieli cu disponibilizarile spera sa renuntati de buna voie, concluzie- nu semnati actul aditional.
Va multumesc foarte mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare post fara acordul angajatului user22 user22 Buna ziua. Incerc sa fiu cat mai concis si la subiect. Situatiunea sta in felul urmator: lucrez de 5-6 luni de zile intr-un interval de lucru cu program ... (vezi toată discuția)
Trecere de la doua schimburi la trei schimburi zsorox zsorox Am si eu o problema. Lucrez la o firma in doua schimburi ( 06:00 - 14:00 si 14:00 - 22:00 ). Firma vrea sa treaca la un program in trei schimburi. Eu nu ... (vezi toată discuția)
Reducere salariala meister meister am refuzat mutarea locului de munca in alt oras,drept urmare angajatorul vrea sa-mi diminueze salariul;am semnat deja un document in acest sens( document cu ... (vezi toată discuția)